REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien fortūnos ratas sukiosis nevaldomai. Regis, labiau seksis ten, kur tikėtinas bendraminčių palaikymas. Bus nerimo, jeigu plušate užsienyje arba ketinate į ten išvykti darbo, mokslo ar visuomeniniais reikalais.

Tauras

Nervinsitės, jeigu jūsų genialios idėjos, meno kūrinio ar filosofinių išmąstymų nesupras, nevertins artimi žmonės, kolegos. Nekreipkite dėmesio į pašaipas. Tiesiog kol kas nesireklamuokite, neafišuokite to, kas kitus erzina.

Dvyniai

Jeigu reikšitės pernelyg valdingai, kiti susierzins, ir tikslas nebus pasiektas. Nervinga situacija gali susidaryti ir dėl beprasmio išlaidavimo. Jei kažkas artimam žmogui teikia džiaugsmą, o jums kančią, nuostolį, kils dilemų ir įtampos.

Vėžys

Mintys suksis apie pinigus, pirkinius, vaikų poreikius. Galimas šansas stambiai pasipelnyti. Vis dėlto pagunda rizikinga, nes arba tai gana nelegalu, arba ją siūlys avantiūristai. Netikėta proga pigiai leistis į egzotišką kelionę žada nuotykius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite gauti jums svarbią informaciją. Jeigu laukia medicininio tyrimo rezultatai ar atsakymas dėl darbo, paskolos ar kt., nerimo neišvengsite. Galbūt teks atlikti papildomus formalumus, pateikti reikalingus dokumentus.

REKLAMA

Mergelė

Jums atrodys, kad turite tvirčiau suimti į rankas šeimos ar kolektyvo vairą, tačiau galite susidurti su akibrokštais, maištu. Gerai patarti gali geras draugas, partneris. Vis dėlto prastų patarimų prisiklausysite daugiau. Neišlaidaukite.

Svarstyklės

Gali tekti guosti mylimą žmogų ar vaiką, padėti finansiškai ar psichologiškai. Beje, savo įžvalga galite nustebinti ir kitus, ir save. Vis dėlto yra pavojus susidurti su sukčiais, įsitraukti į avantiūrą ir patirti praradimų.

Skorpionas

Daugiausiai įspūdžių jums suteiktų ekskursija, komandiruotė, pažintinė kelionė, stažuotė ar prisiminimai apie tai, o mažiausiai - įgrisęs kasdienis darbas, buitinė rutina. Kitiems nepatiks pasipūtimo gaidelės jūsų balse, nepagarba kitiems.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Regis, ši diena dovanos tam tikrus atradimus, susigaudymus, t. y. padės atskirti priešus nuo draugų, įsitikinti, ar teisingai pasirinkote partnerius, veiklą. Gali kilti geniali mintis, kurią kėsinsis nuginti įpročių galia, permainų baimė.

Ožiaragis

Prieštaringa diena: sėkmė gręžiosis tai priekiu, tai nugara. Kažkas duos, o kažkas taikysis atimti. Galimas rimtas pokalbis, susijęs su darbu, mokesčiais. Remkitės intuityviąja logika, bet ne emocijomis. Neiškraipykite informacijos.

Vandenis

Jums norėsis tingiai tysoti po palme kur nors prie šiltos jūros ir niekuo nesirūpinti. Veršitės iš kasdienybės rato ir turbūt leisitės į kelią. Bus liūdniau, jeigu teks priimti svečius iš toli, nes apgyvendinimo, maitinimo rūpesčiai itin vargins.

Žuvys

Nors jūsų protas aiškiai sakys, kaip reikėtų elgtis, teiks teisingus atsakymus, nestabilios emocijos, staigūs nuotaikų pokyčiai arba dirglios moterys darys didelę įtaką, ir tai gali pakenkti tiek darbo reikalams, tiek santykiams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų