REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus pakraštyje trečiadienį vakare apvirto BMW. Juo važiavo keturi jaunuoliai, dviem jų prireikė medikų.

Vilniaus pakraštyje trečiadienį vakare apvirto BMW. Juo važiavo keturi jaunuoliai, dviem jų prireikė medikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 18 val. buvo pranešta, kad netoli Naujosios Vilnios, Stepono Batoro gatvėje, į priešpriešinę eismo juostą išlėkęs BMW kliudė „Opel“ ir apvirto. Buvo iš karto iškviesti medikai.

REKLAMA

BMW važiavę jaunuoliai pasakojo, kad prie vairo sėdėjo mergina. Automobilio savininkas – vaikinas, jis važiavo karto ir neseniai vairavimo egzaminą išlaikiusiai merginai davė pavairuoti,

Važiuojant į miesto centro pusę automobilis netikėtai ėmė slysti. Patirties neturinčiai vairuotojai BMW suvaldyti nepavyko.

Laimė, „Opel“ ekipažas nenukentėjo, Vairuotojas sakė iš tolo pamatęs atskriejantį BMW, tačiau susidūrimo išvengti nepavyko. Laimė, tiesios kaktomušos neįvyko – opelyje buvo ir mažas vaikas.

REKLAMA
REKLAMA

O štai BMW ekipažui ne taip pasisekė. Sunkiausiai nukentėjo 19-metė vairuotoja, Jai pačiai nepavyko išsiropšti – ją ištraukė draugai ir medikai, Merginai smarkiai sužalota galva. Į ligoninę buvo išvežtas ir keleivis vaikinas. Dar viena mergina ir kartu važiavęs BMW savininkas nenukentėjo. Susidūrė automobiliai užtvėrė eismą, susidarė didžiulė spūstis į Naujosios Vilnios pusę.

Pareigūnams dirbant įvykio vietoje kitoje gatvės pusėje įvyko kita avarija. Į su avarinėmis šviesomis stovintį automobilį „Toyota“ atsitrenkė „Mercedes“. Pastarojo vairuotoja užsižiūrėjo į avariją ir nepastebėjo kliūties. Abu automobiliai sudaužyti gan smarkiai, eismas sustojo ir į centro pusę. Dvi moteris iš antrosios avarijos apžiūrėjo medikai, jų vežti į ligoninę neprireikė.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų