REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Sausio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Sausio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Įmanomas pripažinimas, išpopuliarėjimas. Galite gauti gera lemiančių žinių iš toli. Svarbus renginys arba kelionė žada ypatingas pažintis. Vis dėlto teks nemažai paplušėti, norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus.

Tauras

Jeigu mokate organizuoti savo darbą ir efektyviai pasinaudoti kitų paslaugumu, daug laimėsite. Galite gauti žinią, susijusią su darbu, verslu. Tikėtina šauni pažintis, malonus nuotykis.

Dvyniai

Šiandieną jums pavyks išnarplioti painų savo jausmų bei išgyvenimų kamuolį, arba atkleisti dominančio asmens paslaptis. Pagaliau galite įkūnyti seną sumanymą. Puikiai seksis meno žmonėms, medikams, dvasininkams, mistikams.

Vėžys

Gera diena dairytis pagalbininkų, rėmėjų ir pasitelkti juos bendram tikslui. Galbūt susidomėsite neįprasta verslo sfera. Sėkmės galima tikėtis srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, interjeru. Būsite linkę pataikauti savo ir artimųjų užgaidoms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nebloga diena nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, prekybai, stambiems pirkiniams, deryboms dėl atlygio, komercinių sutarčių. Galbūt su verslo partnerio ar mylimo žmogaus pagalba priimsite svarbų sprendimą.

REKLAMA

Mergelė

Nebloga diena įvairioms išvykoms, pasitarimams, deryboms. Tikėtinas komercinis susitarimas, geras interviu, naudinga informacija per reklamą, artimus žmones.

Svarstyklės

Šiandien jums labiausiai rūpės nuosavas šeiminis lizdelis, meilės ir partnerystės perspektyvos. Gali būti nutarta kurti šeimą, tuoktis, susilaukti vaikų, įsigyti nekilnojamojo turto ar pan.

Skorpionas

Būsite gerai nusiteikę, nestigs išradingumo, kūrybinio įkvėpimo, romantiško polėkio. Pasitaikys įdomių ir protingų pašnekovų. Tikėtinos malonios pagundos. Galite gauti pakvietimą į pobūvį, pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite tikėtis sėkmės konkrečioje veikloje, sporte, komandiruotėje, ieškant darbo. Tačiau pirmiausia atkreipkite dėmesį į tvarką darbo vietoje ir asmeninį įvaizdį. Šie dalykai šiandien gali itin daug lemti.

Ožiaragis

Šis metas palankus ir darbui, ir meilei. Sulauksite aktualių žinių, naujienų arba patys daug kam skambinsite, informuosite, rašysite. Nusimato reikšminga iniciatyva, parama iš dalykinių partnerių pusės.

Vandenis

Būsite seksualūs, psichologiškai įžvalgūs. Galbūt mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį. Išties palanku derėtis, tartis dėl verslo bei projektų finansavimo, mokesčių, skolų, dokumentų. Jeigu nuoširdžiai kreipsitės pagalbos, nebūsite nuvilti.

Žuvys

Neblogai seksis administruoti, reguliuoti reikalus, susijusius su kultūra, išsilavinimu, užsieniu, teismais. Yra vilties, kad pagaliau konkrečiai išsispręs bendradarbiavimo, juridinės atsakomybės, publikacijos ar mokslinio darbo klausimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų