REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Gražiausios metų šventės iš mūsų visų pareikalavo didesnių nei įprasta išlaidų – pirkome dovanėles artimiesiems, daugiau pramogavome, ruošėme vaišes jaukiam šventiniam stalui. Pinigėliai tirpte ištirpo, todėl atėjus sausiui dažnas sukame galvą, kaip papildyti jų rezervą. Atsakymą žino jau 15 metų sėkmingai rinkoje dirbanti įmonė „Lateko lizingas“.

Gražiausios metų šventės iš mūsų visų pareikalavo didesnių nei įprasta išlaidų – pirkome dovanėles artimiesiems, daugiau pramogavome, ruošėme vaišes jaukiam šventiniam stalui. Pinigėliai tirpte ištirpo, todėl atėjus sausiui dažnas sukame galvą, kaip papildyti jų rezervą. Atsakymą žino jau 15 metų sėkmingai rinkoje dirbanti įmonė „Lateko lizingas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pinigai – nenumatytiems atvejams

Sugedo automobilis, o iki atlyginimo – dar 10 dienų... Staiga jūsų vaikui prireikė nepigių odontologo paslaugų, o kišenėse švilpauja vėjai... Pažįstama?

REKLAMA

Suvaldyti tokią ar panašią situaciją paprasta, kai turi „HERCUS“ mokėjimo kortelę su kredito limitu. Tai – patogus būdas pasiskolinti palankiomis sąlygomis, o kredito limitą naudoti tik prireikus.

Palūkanos mokamos tik už panaudotą kredito sumą ir tik už tą laikotarpį, per kurį panaudota kredito dalis buvo grąžinta. Tarkime, turite 300 Eur kredito limitą, pirkote prekių ar išsigryninote bankomate 100 Eur sumą ir sumokėjote priklausantį išgryninimo mokestį, o po penkių dienų panaudotą sumą grąžinote.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, palūkanas mokėsite tik nuo 100 Eur sumos ir tik už penkias dienas. Jei kredito nenaudojate, nemokate ir palūkanų. Su „HERCUS“ kortele tik už mėnesinį kortelės mokestį visada turėsite papildomų pinigų įvairiems gyvenimo atvejams.

Juk kišenėje turint pinigų rezervą kiekvienas jaučiamės ramiau ir saugiau. Norėdami sužinoti apie taikomus pinigų išgryninimo mokesčius ir finansines sąlygas kreipkitės į „Lateko lizingo“ specialistus.

„HERCUS“ mokėjimo kortelė – kas tai?

„HERCUS“ – tai turbūt daugeliui gerai žinoma „MasterCard“ mokėjimo kortelė, kurią įgydami jūs pasiskolinate tam tikrą vartojimo kredito sumą ir ją naudojate savo nuožiūra. Tai puikus finansinis įrankis mąstančiam ir veikliam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„HERCUS“ kortele patogiai atsiskaitysite už pirkinius ar paslaugas prekybos vietose, pirkdami internetu, rezervuosite viešbutį ar išsinuomosite automobilį keliaudami, išsigryninsite pinigų „MasterCard“ ženklu pažymėtuose bankomatuose.

Verta už įvairius pirkinius atsiskaityti „HERCUS“ kortele, kadangi jums nereiks mokėti komisinio ar pinigų išgryninimo mokesčio. Kortelė išduodama nemokamai, vartojimo kreditas suteikiamas dvejiems metams.

Kaip sumokėti palūkanas ir grąžinti panaudotą kreditą?

Atsiskaitę už pirkinius „HERCUS“ mokėjimo kortele ar išsigryninę pinigų bankomatuose ir panaudoję tam tikrą vartojimo kredito dalį, palūkanas turėsite sumokėti nuo 5-tos iki 15-tos einamojo mėnesio dienos, o panaudotą kreditą – jums patogiomis dalimis ir kada nuspręsite, iki kortelės galiojimo pabaigos.

REKLAMA

Mokėjimus galite atlikti „Perlo“ terminaluose, parduotuvių „Maxima“ mokesčių priėmimo skyriuose, bet kuriame banke ar naudodami internetinę bankininkystę.

Kaip patogiai kontroliuoti turimą vartojimo paskolos limitą?

Galime džiaugtis, jog esame moderni visuomenė, todėl ir siūlomi produktai turi visiškai atitikti šiuolaikiško žmogaus poreikius. „HERCUS“ kortelės turėtojai gali ypač patogiai kontroliuoti turimo kredito naudojimą.

Visus kortele atliktus atsiskaitymus ar kredito limito likutį galima pasitikrinti prisijungus prie elektroninės sistemos internete arba parsisiuntus programėlę į savo išmanųjį telefoną. Kaip tai padaryti, jums mielai paaiškins „Lateko lizingo“ specialistai.

REKLAMA

Kaip gauti „HERCUS“ mokėjimo kortelę su kredito limitu?

Užsisakyti „HERCUS“ kortelę labai paprasta. Tereikia apsilankyti UAB „Lateko lizingas“ interneto svetainėje www.lateko.lt ir pateikti paraišką.

Jeigu nepasitikite savo jėgomis ar neturite įgūdžių naršyti internete, paskambinę nurodytais telefono numeriais visuomet gausite asmeninę konsultaciją.

Specialistai padės atlikti visus reikalingus veiksmus. „HERCUS“ mokėjimo kortelę su kredito limitu pristatysime jums nurodytu adresu. Būtina įsidėmėti, kad, įvertinus gavėjo mokumą, kortelės gamyba užtrunka iki dviejų savaičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas svarbus momentas – „HERCUS“ mokėjimo kortelės su kredito limitu galima atsisakyti ir grąžinti anksčiau, negu galioja sutartis. Tai galima padaryti visiškai padengus kreditą ir sumokėjus tai dienai susikaupusias palūkanas.

Šiandien vartojimo paskolų rinka yra sklandžiai sureguliuota ir ypač didelis dėmesys skiriamas atsakingam skolinimuisi. Tai skatina žmones nebijoti ir drąsiau kreiptis į kreditus teikiančias įmones.

Norintiems gauti kreditą į savo sąskaitą banke UAB „Lateko lizingas“ teikia vartojimo paskolas, taip pat padeda pirkti prekes ir paslaugas išsimokėtinai. Prieš priimant sprendimą pasiskolinti, būtina įvertinti savo finansines galimybes.

Daugiau informacijos apie HERCUS kortelę ir „Lateko lizingo“ paslaugas jūsų mieste – www.lateko.lt, mob. + 370 616 44 446.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų