REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Moteris (nuotr. Fotolia.com)

Sausio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Sausio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jeigu turėsite kontaktų su užsieniečiais, įmanomos nenumatytos situacijos. Kita vertus, atsiras jus palaikančių ir dėl to pasijusite stipresni, pozityviau įvertinsite savo perspektyvas.

Tauras

Diena bus įtempta, ypač jeigu turite didelių ambicijų ir nenorite būti nustumti į šešėlį. Nemalonumai neišvengiami, jeigu nesilaikysite priimtos tvarkos ar nesitarsite su kitais dėl visiems svarbių dalykų.

Dvyniai

Šiandien teks nemažai bendrauti, galimi susitikimai, kurie pažadins prisiminimus. Pravartu pademonstruoti, ką sugebate, užmegzti dalykinius ir nedalykinius ryšius.

Vėžys

Šiandien jums gali kilti noras pasislėpti nuo visų sunkumų ir pareigų. Deja, ši pozicija nepadės jums išspręsti problemų. Saugokitės nelegalių aferų, įtartinų asmenų, intrigų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Patyliukais regsite planus, kaip užvaldyti dominantį asmenį ar gauti reikalingą informaciją. Tam sugalvosite planą, priežastį arba aplinkybės savaime jums kažkaip pasitarnaus.

REKLAMA

Mergelė

Pirmame plane atsidurs turtiniai interesai, mokesčių reikalai. Galite kai ką nuveikti šia prasme arba įsigyti nepigų daiktą. Vis dėlto geriau seksis trumpalaikiai, bet gana praktiški darbai.

Svarstyklės

Seksis dirbti su informacija, ryšiais. Gali nustebinti gauta naujiena, susijusi su artimu žmogumi, giminaičiu. Atidžiai išklausykite žmogų, kuris jau seniai mėgina su jumis rimtai pasikalbėti.

Skorpionas

Gali būti, kad atsiras nenumatytų kliūčių. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. O jeigu įmanoma, apsiribokite paprastais buitiniais darbais, šeimine aplinka. Vakaras išsklaidys neramias mintis, atneš romantikos gūsį.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Su aplinkinių pagalba galite mėginti spręsti rimtą problemą, bet panašu, kad kažkas į tai pažvelgs pro pirštus. Galbūt stigs laiko, o gal gerus ketinimus griaus nemalonūs netikėtumai. Pasidomėkite, kuo užsiima ir kaip jaučiasi jūsų vaikai.

Ožiaragis

Nerimo gali sukelti žinia, susijusi su darbo pokalbiu, buvusiu ar esamu kolega, partneriu.

Vandenis

Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą ir gerą nuotaiką, nes kiti nenorės paisyti jūsų norų, poreikių bei stengsis priversti elgtis kitaip. Bendraudami su aplinkiniais apsišarvuokite kantrybe. Tokiu būdu sutaupysite jėgų ir sveikatos.

Žuvys

Galite nerimauti dėl antrosios pusės ar verslo partnerio užmojų, poelgių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų