REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mėnulis (nuotr. Fotolia.com)

Sausio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Sausio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pirma dienos pusė ne visai sėkminga, nieko rimto ar rizikingo neplanuokite. Po pietų viskas ims keistis: vėl atgausite palaimos jausmą.

Tauras

Svajokite, bet nepraraskite savęs, susitikinėkite su tais, kurie gali pamokyti, patarti, tai padės objektyviau save įvertinti. Būkite pakantesni artimiesiems, skirkite jiems daugiau dėmesio: jų interesai turėtų būti pirmoje vietoje.

Dvyniai

Nereikėtų kurti naujų veiklos planų: vargu ar pavyks įgyvendinti tai, ką šiandien sumanysite. Vakare jūsų laukia staigmenos, susitikite su bičiuliais. Tik nepatartina veltis į naują flirtą.

Vėžys

Jei liko turite kokių nors skubių nesutvarkytų reikalų, derėtų juos atlikti iki pietų. Vėliau pasistenkite niekuo sunkiu nebeužsiimti, atsisakyti nereikalingo bendravimo: jums reikia pailsėti ne tik nuo darbų, bet ir nuo žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Likite šiandien namie ir užsiimkite šeimos reikalais. Iki pietų itin pasyvus metas, kai reikia tiesiog ilsėtis ir nesiimti tvarkyti jokių reikalų. Vėliau jausitės geriau, būsite linksmesni, judresni.

REKLAMA

Mergelė

Pirmą dienos pusę būsite gana energingi, tokiu įkvėpimu verta pasinaudoti, kad greitai užbaigtumėte vilkinamą reikalą. Tiesa, greitai nereiškia gerai – būkite itin atidūs, klaidų bus daugiau, nei manote. Vėliau geras laikas įsigyti prestižinį daiktą savo namams, teikti dovanas artimiesiems, draugams.

Svarstyklės

Gerų, naudingų susitikimų metas, tiesa, naujų pažinčių geriau šiandien neužmegzti – jos gali atnešti nusivylimą, liūdesį. Vakaras palankus aplankyti giminaičius, vaikystės draugus ar nueiti į romantišką pasimatymą (jei tai ne šios dienos meilės iš pirmo žvilgsnio).

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite gana aktyvūs, tai neblogas metas susitikimams, reikalingai (ypač konfidencialiai) informacijai ieškoti – tik nepamirškite, kad būtent jus šiandien bus itin lengva apgauti, nes taip norėsis tikėti pasakomis. Antrą dienos pusę patartina niekur nebeskubėti ir skirti namams, artimiesiems.

Šaulys

Pirmą dienos pusę dar gali varginti nepasitenkinimas, noras viskam (sau taip pat) priešintis ir namiškius mokyti gyvenimo tiesų. Tačiau po pietų nuotaikos ims skaidrėti ir taps lengva bei paprasta viską savo vaikams, mylimam žmogui ar sutuoktiniui atleisti ir pamiršti, kas jus skaudino.

Ožiaragis

Iki pietų jausitės pakylėti, tačiau vėliau gali pablogėti savijauta, galite imti krimstis be aiškios priežasties. Jums padės atsipalaiduoti nesunkūs darbai sode, kapstymasis darže, gėlių lysvėje, taip pat bendravimas su naminiais gyvūnais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Neverta įtemptai triūsti: verčiau labiau susirūpinkite savo sveikata ir artimųjų nuotaikomis. Gera diena tiesiog pailsėti su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Žuvys

Nepersistenkite, leiskite pasireikšti aplinkiniams. Ką galite, atidėkite kitai dienai, tiesa, svarbaus reikalo kitiems nepatikėkite. Patartina po pietų pamiegoti: galimas sunkus, įtemptas vakaras. Nesiaiškinkite santykių su mylimu žmogumi, nepavyduliaukite ir patys būkite ištikimi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų