REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stambulo „Galatasaray“ klubas iki rungtynių su Kauno „Žalgiriu“ buvo iškovojęs vos 4 pergales ir patyręs 12 pralaimėjimų. Tai atsiliepė ir lankomumui – kauniečiai žaidė beveik tuščioje arenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau nei 12 tūkstančių vietų turinčioje „Abdi Ipekci“ arenoje užpildytas buvo vos vienas sektorius, pagal oficialų protokolą žmonių buvo 2146. Iš neturėjimo ką veikti „nosį krapštė“ ir tuščias tribūnas nuo nelaimių saugantys apsaugininkai.

Palyginimui, susitikime su „Barcelona“, žmonių buvo 10 tūkstančių, mačas vyko lapkričio 25-ąją. Kitose rungtynėse su „Emporio Armani“, vykusiose gruodžio 16-ąją, apsilankė vos 3800 krepšinio fanų.

REKLAMA

12,5% Eurolygos klubų vadovų neseniai vykusioje apklausoje „Galatasaray“ sirgalius įvardino kaip triukšmingiausius Eurolygoje, tačiau kažin ar dešimtadalį arenos užpildantys sirgaliai nusipelno tokio pripažinimo.

Tiesa, verta pažymėti, kad tie, kas susirenka, yra itin garsūs ir nematydamas, kad likusios arenos dalys yra tuščios, pagalvotum, jog laisvų vietų nėra daug.

„Jau tada, kai žaidėme prieš „Anadolu Efes“, arena buvo dar tuštesnė. Buvo garsu, tačiau „Žalgirio“ arenoje – garsiau“, – taip po rungtynių portalui tv3.lt kalbėjo „žalgirietis“ Lukas Lekavičius, jam antrino ir snaiperis Artūras Milaknis.

Komandą krečia ir kiti nemalonumai: neseniai už „pasivaikščiojimus po Kauną“ buvo atleistas Justinas Dentmonas, kuris seniau vilkėjo „žaliai-baltus“ marškinėlius, taip pat klubas susiduria su finansiniais sunkumais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų