REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šakių „Vyčio“ komandoje – nepavydėtina situacija. Gripo viruso išretinta ekipa iš trylikos registruotų žaidėjų savo sudėtyje turi vos keturis, galinčius rungtyniauti.

Šakių „Vyčio“ komandoje – nepavydėtina situacija. Gripo viruso išretinta ekipa iš trylikos registruotų žaidėjų savo sudėtyje turi vos keturis, galinčius rungtyniauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar savaitės pradžioje liga į patalą ėmė guldyti vieną „Vyčio“ narį po kito, gripas palietė ir komandos trenerius Virginijų Sirvydį ir Eriką Kučiauską bei ekipos mediką Tadą Mikelionį. Treniruočių klubas nerengė nuo trečiadienio.

REKLAMA

Dėl tokios situacijos „Vytis“ informavo Nacionalinę krepšinio lygą (NKL) bei kreipėsi į Telšių ir Raseinių klubus su prašymu nukelti artėjančias rungtynes. Tačiau varžovai atsisakė tai daryti, o lyga niekuo padėti taip pat negalėjo.

„Vytis“ buvo informuotas, kad neatvykus žaisti į vieną susitikimą grėstų 5800 eurų bauda, o nesužaidus ir antrojo mačo būtų anuliuojami visi turimi taškai. Dėl to viso sezono metu sveikatos problemų kamuotas „Vytis“ yra priverstas verstis su ekstremaliai maža sudėtimi.

REKLAMA
REKLAMA

Dar ketvirtadienį „Vyčio“ sudėtyje buvo sveiki penki krepšininkai – Edvinas Jezukevičius, Gediminas Maceina, Rokas Stankevičius, Augustinas Venckus bei Sheltonas Jacksonas. Vis tik viso sezono metu net ir su traumomis bei Roto virusu žaidęs G.Maceina šįkart taip pat neatsilaikė nuo gripo. Dėl to į būsimus mačus vykti būtų turėję vos keturi žaidėjai.

Rokas Čepanonis ir Ernestas Serkevičius vis dar negali rungtyniauti dėl kojų traumų, Marijus Užupis – dėl širdies problemų, Povilas Butkevičius yra vos pasveikęs po peties traumos, nesitreniravęs ir dar nėra aišku, ar jis bandys vykti į susitikimą su „Telšiais“. Tuo tarpu Paulius Beliavičius, Augustinas Jankaitis, Gytis Radzevičius ir Tadas Sebežiovas negali pakilti iš lovos dėl daugiau nei 38 laipsnių temperatūros ir kitų gripo simptomų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vytis“ ėmė griebtis už paskutinio šiaudo ir skubos tvarka komandos sudėtyje buvo įregistruotas naujokas – Remigijus Trakimas, atvykęs į Šakius iš Prancūzijos ir spėjęs klubo vadovams pasirodyti poroje treniruočių.

R.Trakimas iki tol nuo 2015 metų atstovavo Anžės „Etoile D‘Or St-Leonard“ klubui. Anksčiau Lietuvoje R.Trakimas yra žaidęs Anykščių „Puntuke“, Kauno „Atlete“, Klaipėdos „Neptūne“, Kėdainių „Nevėžyje“, Pasvalio „Pieno žvaigždėse“ ir „Mažeikiuose“.

Beje, „Vytis“ yra ne vienintelė komanda, kuri šį savaitgalį susidūrė su gripo virusu: vos penkis sveikus žaidėjus turi ir Jonavos bei Mažeikių klubai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų