REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Pora (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Šiandien gali atsiskleisti jūsų kūrybiškumas, sugebėjimas daryti siurprizus, žavėti. Galbūt įsigysite reikalingą daiktą, sėkmingai prekiausite. Vis dėlto išlaidos gali būti per didelės.

13

Avinas Šiandien gali atsiskleisti jūsų kūrybiškumas, sugebėjimas daryti siurprizus, žavėti. Galbūt įsigysite reikalingą daiktą, sėkmingai prekiausite. Vis dėlto išlaidos gali būti per didelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kad ir ką veiksite, dėl emocinės įtampos nesugebėsite jaustis visiškai saugūs ir pasitikintys. Nepatartini susitikimai su tais, kuriems nerūpi jūsų teisybė ar nervina savitumas. Nekaip seksis ir kelionėje. Vertėtų tausoti nervus, sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai Nusimato įvairios smulkios pareigos ir kartu pramogos, netikėtas smagus flirtas. Tapsite priekabesnis, reiklesnis. Verčiau nedrumskite ramybės ir nepirškite savo nuomonės, jei matote, kad ji kitiems nepriimtina.

Vėžys Netikėtų problemų jums gali kilti per gerbėjus, partnerį, vaikus arba jūsų pačių psichologinius ekscesus. Kiek geriau bus tiems, kuriems susikaupusi įtampa prasiverš ne rizikingais triukais ar agresija, o aistringais meilės jausmais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jūsų dideli planai kabo ant plauko, tačiau nusimato intriguojamų akimirkų, nekasdienių susitikimų. Nuo jūsų iniciatyvos priklauso, ar pavyks suartėti su svarbiu žmogumi, dėl kažko susitarti ir su naujomis viltimis pažvelgti į ateitį.

Mergelė Galite nerimauti dėl laiku neatlikto darbo, įsipareigojimo. Bet tai truks neilgai, nes jūsų dėmesį patrauks kiti dalykai. Galbūt sulauksite svečių. Jeigu siekiate kitų palankumo, visų pirma, patys būkite draugiški, sąžiningi.

Svarstyklės Nuo jūsų geros valios priklausys, kaip seksis kasdieniai darbai ir kontaktai. Jeigu aplinkiniai perspėja arba intuicija kužda, kad klystate, kišate nosį ne į savo reikalus, derėtų suklusti. Su savimi nesinešiokite didelės sumos pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tausokite savo nervus, venkite intensyvaus bendravimo. Gali išaiškėti slaptos jūsų arba artimo žmogaus nuodėmės, padarytos skriaudos, įsiskolinimai. Būkite teisingi ir korektiški, venkite familiarumo, jeigu nenorite susikompromituoti.

Šaulys Bus sunku teisingai susigaudyti situacijoje, susikaupti. Labai jautriai reaguosite į aplinkos veiksnius, aplinkinių elgesį. Liaukitės domėtis vien tik savimi ir savo problemomis - kiti jų turi ne mažiau.

Ožiaragis Jeigu šiandien iš peties plušėsite, tai ne už dyką - sieksite apčiuopiamos naudos. Realu, kad teks ir šiek tiek paišlaidauti. Nusimato kelionė arba priimsite svečius, atvykusius iš toliau.

REKLAMA

Vandenis Galima trumpa kelionė, daug naujos informacijos, kontaktų. Galbūt nustebins artimo žmogaus laiškas, telefoninis skambutis ar vizitas. Nepaisant gaišaties ar galimų išlaidų, atlikite tai, ką liepia sąžinės balsas.

Žuvys Nesinervinkite dėl dalykų, kurių negalite pakeisti. Rūpinkitės namų jaukumu, nebūkite abejingi artimųjų jausmams bei reikalams. Iš toli gali atvykti svečias arba patys lankysitės savo tėviškėje.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų