REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šešiolika metų Seime ir staiga – užvertos durys. Toks ar panašus likimas ištiko ne vieną ilgametį parlamentarą. Ko jie imasi ir kokios nuotaikos?

Šešiolika metų Seime ir staiga – užvertos durys. Toks ar panašus likimas ištiko ne vieną ilgametį parlamentarą. Ko jie imasi ir kokios nuotaikos?

REKLAMA

Buvusi Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė įkūrė savo audito firmą, buvusi švietimo ir mokslo ministrė nori grįžti į valstybės tarnybą, o dabar susilaužiusi kelio girnelę laiką leidžia namuose. Birutė Vėsaitė ilsisi užmiestyje. Ką kiti? Pas buvusius Seimo narius svečiavosi Tv3 žurnalistai.

Politinio posto neteko ir buvęs kultūros ministras Šarūnas Birutis. Taip pat milijonierius, jo šeimos turtas įvertintas per pusantro milijono. Ką dabar buvęs europarlamentaras, ministras veikia? Ogi darbuojasi šiame biuru, kurį kadaise įsirengė verslo reikalams, dabar čia įsikūrusi žmona, bet štai ši erdvė – laisva jam.

„Iš tikrųjų tai pertrauka. Pertrauka, kuri, matyt, kiekvienam žmogui yra būtina, reikalinga ir dar mėnuo nepraėjo kai baigiau darbą ministerijoj“, - sako Š. Birutis.

REKLAMA
REKLAMA

Juolab, po įtemptos ministro dienotvarkės yra likusių susikaupusių asmeninių darbų, o ir šeimai, dukrai norisi skirt daugiau laiko.

Po dvylikos metų Seimą paliko ir Kęstutis Daukšys. Užvėręs Seimo duris gerą mėnesį jis sako ilsėjęsis, tvarkęs buitinIUs reikalus, dėl pinigų galvos nesukęs – yra įmonės akcininkas, tad pajamų yra.

REKLAMA

Buvusią socialinės apsaugos ir darbo ministrę Algimantą Pabedinskienę pagavome betvarkančią reikalus. Ko imsis toliau moteris sako kol kas nenusprendusi.

„Konkretesnių nėra tiesiog analizuojuosi savo buvusias veiklas, kur galėčiau iš tiesų suteikti tą didelę pridėtinę vertę ir kur mano didžiausia ta kompetencija, bet konkrečiai nenoriu nieko sakyti, nes kaip sakoma – pasakai ir po to neišsipildo“, - sako buvusi ministrė.

Buvusi ministrė sako iki sausio pabaigos mano jau apsispręsianti. O savo naujojoje veikloje pasinaudosianti ministravimo metu sukaupta patirtimi.

Išsamiau žiūrėkite TV3 reportaže: 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų