REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Dėl savo ar šeimos gerovės šiandien negailėsite pastangų. Būsite nusiteikę gana rimtai rizikuoti, išlaidauti vaikų poreikiams.

Tauras

Teks tvarkyti daugybę reikalų ir jūs vikriai suksitės. Neblogai seksis megzti pažintis, ruošti projektus, publikacijas, semtis žinių ir informacijos, reklamuoti ir reklamuotis.

Dvyniai

Jūsų dideli planai pakibs, tačiau nenuobodžiausite. Rasite kuo užsiimti net tuo atveju, jei turite daug laisvo laiko, bet mažai pinigų ir pagundų. Darysite viską, ką įmanoma padaryti savo rankomis bei kartu su šeima.

Vėžys

Šiandien būsite linkę erotiškai elgtis, flirtuoti, įsimylėti, arba veltis į finansines avantiūras, azartinius žaidimus, rizikuoti reputacija. Tikėtinos meilės aistros, kurios liepsnos iki rytojaus.

Liūtas

Norite ramios, geros dienos? Tuomet laikykitės darbų saugos ir higienos reikalavimų, mandagiai elkitės, tausokite savo bei kitų sveikatą, neapleiskite augintinių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Ši diena gali parodyti, ar turite sąjungininkų, ar galite pasikliauti partneriu, kolegomis.

Svarstyklės

Jeigu turite skolų, nedelskite atsiskaityti.

Skorpionas

Diena bus aktyvi, ypač jei esate toli nuo namų. Turėsite galimybių pasižymėti mokslo, švietimo, socialinėje srityje, tarptautiniame renginyje. Net niekur neišvykę sužinosite svarbių naujienų. Galimi svečiai iš užsienio.

REKLAMA

Šaulys

Regis, iš dalies pasiteisins jūsų profesinės, kūrybinės ar kitokios ambicijos. Kita vertus, prireiks kantrybės ir išminties, nes susidursite su tokiais veikėjais, kurie bando dominuoti laidydami gerklę, žemindami kitus.

Ožiaragis

Seksis demonstruoti komercinius, sportinius arba organizacinius sugebėjimus. Būsite pakankamai energingi ir galėsite konstruktyviai veikti. Dėmesio galite tikėtis iš publikos, gerbėjų. Visgi kai kam jūsų liežuvis pasirodys per aštrus.

Vandenis

Būsite įdomūs aplinkiniams. Tačiau galite nukentėti dėl savo patiklumo. Pasistenkite atskirti saviapgaulę nuo realybės. Reikėtų susilaikyti nuo gandų platinimo, svetimų paslapčių viešinimo.

Žuvys

Popiet būsite gana dirglūs, lengvai išeisite iš kantrybės. Kažką galite įžeisti ar sužeisti, nutraukti nebaigtą pokalbį. Visgi jei jums pasiseks, pajausite įdomių naujovių dvelksmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų