REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
72
Šventės „Mad Friday“ akimirka (nuotr. Vida Press)

Kas jau kas, bet Didžiosios Britanijos gyventojai moka linksmintis. Tiesa, neretai dėl audringų nakties šėlionių daugeliui britų išaušus rytui tenka rausti iš gėdos.

72

Kas jau kas, bet Didžiosios Britanijos gyventojai moka linksmintis. Tiesa, neretai dėl audringų nakties šėlionių daugeliui britų išaušus rytui tenka rausti iš gėdos.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaida išplatino garbės nedarančius kadrus iš anglų šventės „Mad Friday“ (liet. „Pakvaišęs penktadienis“). Neeilinis renginys vyko Mančesterio miesto gatvėse, į kurias suplaukė siautuliui nusiteikęs jaunimas.

Akivaizdu, kad jaunuoliai linksmybėms pasitelkė alkoholį ir gerokai jo padaugino, mat įsisiautėjusius asmenis ne kartą teko malšinti policininkams. Vos ant kojų pastovintys vaikinai, basos merginos, kalnai šiukšlių – tai tik dalis to, ką pavyko užfiksuoti šventėje dalyvavusiems fotografams.

Ne pirmas ir ne paskutinis kartas

Tai, kad anglai mėgsta linksmintis be ribų, ko gero, žino visas pasaulis. Regis, nė viena šventė neapsieina be alkoholio, nuogybių ir pamiršto gėdos jausmo.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelyje pasaulio šalių švenčiamas kalėdinis paradas „SantaCon“ šiemet paminėtas ir Londone. Čia į didmiesčio gatves su raudonais Kalėdų Senelio kostiumais išėjo tūkstančiai žmonių. Tiesa, žvelgiant į šventės akimirkas nesunku atspėti, kad policijai suvaldyti įsisiautėjusią minią buvo nelengva.

REKLAMA

Fotografų kadruose užfiksuoti ne kasdien matomi vaizdeliai: šlapinimasis viešoje vietoje, daug alkoholio ir jo padarinių bei merginų drąsa pozuojant pakėlus sijonus.

Kitos šventės Anglijoje minimos taip pat griausmingai

Didžiojoje Britanijoje griausmingai nuaidėjus „Ponių dienai“ (angl. „Ladies Day“), iki šiol kalbama apie tądien užfiksuotus kadrus. Pagrindinis šios šventės elementas – žirgų lenktynės, tačiau nuotraukos įrodys, jog tam buvo skirta mažiausiai dėmesio.

Išsipusčiusios poniutės apsivilko prabangiausius savo drabužius ir aukštakulnius batelius, tačiau jau po pirmų alkoholio taurių dailiosios lyties atstovės pamiršo gėdos jausmą ir pradėjo šėlti vidury baltos dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Moterų garbei skirtoje šventėje siautė ir daugelis alkoholio padauginusių vyrų. Didžiosios Britanijos gyventojai pasaulyje yra pagarsėję nekontroliuojamomis linksmybėmis, tačiau šįkart tūkstančiai žmonių tiesiogine to žodžio prasme peržengė padorumo ribas.

Tiek moterys, tiek vyrai nesigėdijo savo apnuoginto kūno, jį demonstravo viešai, lėbavo, žargstėsi, šiukšlino ir elgėsi taip, kaip nėra pridera viešoje vietoje. Sutramdyti šios minios nepavykdavo net apsauginiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų