REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Visa diena nebloga, nors vakaras net ir jums gali pateikti ne visai smagių staigmenų, – gali neįvykti planuotas susitikimas, kelionė ar romantiškas pasimatymas. Nieko baisaus: tai - laikini nesklandumai.

Tauras. Būsite itin darbingi, nors, ko gero, nuveiksite visai ne tai, ką planuosite. Rytas itin palankus moterims. Vyrams ši diena sudėtinga, o vakaras net ir pavojingas: būkite atidesni savo sveikatai.

Dvyniai. Rytą tinka kreiptis pagalbos į draugus: jie turės noro ir galimybių padėti. Deja, jei kreipsitės vakare, galite gauti neigiamą atsakymą.

Vėžys. Geriau niekuo svarbiu neužsiimti.

Liūtas. Nuo ryto būsite energingi, tad akimirksniu galite sutvarkyti keblų reikalą. Tiesa, jei iš karto nepasiseks, jėga nieko nedarykite, tiesiog viską atidėkite savaitės viduriui ar pabaigai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Niekam nieko neskolinkite ir patys neimkite skolon. Likite namuose.

Svarstyklės. Pirmą dienos pusę palankios nedidelės kelionės. Vakaras apgaulingas, neskubėkite patikėti tuo, ką pamatysite ar išgirsite.

REKLAMA

Skorpionas. Gana komplikuotas metas, tad nieko svarbaus neplanuokite – nei atsakingų susitikimų, nei svarbių kelionių.

Šaulys. Sėkmingesnė pirmoji dienos pusė: savaime gali išsispręsti svarbus reikalas. Vakaras nepalankus romantiškiems pasimatymams ir naujiems santykiams užmegzti.

Ožiaragis. Būsite sumanūs ir darbingi, tačiau kokių nors aktyvių darbų nesiimkite, verčiau ilsėkitės.

Vandenis. Rytas sėkmingas. Vakaras daug kuo nepalankus, nieko nepirkite, ne pats geriausias laikas susitikimams su draugais. Nieko gera nebus, jei imsitės aiškintis santykius su antrąja puse.

Žuvys. Aplinkybės vers greitai išspręsti pribrendusią problemą, ir jei to imsitės ryte, jei kreipsitės patarimo, pagalbos į draugus, pavyks.

 

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų