REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien gali nusivilti tie, kuriuos valdo per didelis idealizmas, romantiškas polėkis, aklas susižavėjimas ar tikėjimas, nes viskas pasirodys daug paprasčiau ir teks nusiimti rožinius akinius. Beje, jums juos nuimti gali ir antroji pusė, partneris.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galvosūkių gali sukelti finansiniai formalumai. Tikriausiai teks grąžinti skolas, sudaryti ar nutraukti nuomos, komercinę sutartį, parduoti ar įsigyti vertingą daiktą.

REKLAMA

Dvyniai

Kalbos suksis apie studijas, projektus, tolimas keliones, galbūt ruošitės kur nors vykti. Šiek tiek kels nerimą padidėjusios išlaidos ir sumažėjusios pajamos. Trūks ramybės viduje, tai stengsitės kompensuoti išoriniais malonumais.

Vėžys

Jums norėsis nustebinti aplinkinius ir kolegas savo pastebėjimais, sumanymais, tačiau juose gali būti daug nekonkretumo, fantazavimų. Nepersistenkite koketuodami darbe ar viešumoje: tai gali pasirodyti nesubtilu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jūsų norai ir ambicijos bus nemažos, norėsis pasireikšti. Jeigu dalyvausite renginiuose, tai aktyviai bendrausite ir stengsitės būti pastebėti, įvertinti. Regis, kažką suintriguosite, o gal ir suviliosite.

Mergelė

Šiandien leistis į abejotinus nuotykius tikrai neverta: nemalonumų bus daugiau nei malonumų. Pasinaudojęs netikėta užuomina galite išsiaiškinti kažkokią paslaptį. Menininkus gali aplankyti įkvėpimas.

Svarstyklės

Jeigu neturite nerealių iliuzijų, diena bus nebloga. Tačiau jaukumo, ramybės trūkumas vidiniame bei išoriniame pasaulyje gali paskatinti nesaikingai išlaidauti, ieškoti vienadienių meilės nuotykių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Diena nebloga, tik galbūt kiek per daug pinigų išleisite niekniekiams. Nors ir kaip norėsis atsinaujinti, neišvaistykite visų turimų pinigų. Galvokite apie dalykus, kurie iš tikrųjų yra svarbūs, venkite skubotų sprendimų.

Šaulys

Dieną bus daug susitikimų. Informacija, žinios, pokalbiai su kaimynais, artimaisiais skatins diskusijas. Tačiau ne tik linksminkitės ir diskutuokite, bet ir padirbėkite - juk susikaupė nemažai darbų.

Ožiaragis

Blaivus protas nenustos veikti jūsų nuostatų, tačiau savimeilė bei turto, komforto troškimas tikriausiai ims viršų. Galimi emociškai įtempti pokalbiai su antrąja puse, šeimos nariais. Jausitės atsakingi už savo vaikų poelgius.

REKLAMA

Vandenis

Būtų gerai, kad pasistengtumėte įveikti kliūtis, trukdančias geriau sutarti ir susikalbėti su augančia karta, mylimu žmogumi. Praverstų bendra pramoga, išvyka į kurortą arba teatrą, koncertą.

Žuvys

Jeigu su kažkuo nesutariate, ieškokite naujų bendravimo būdų, koreguokite savo elgesį. Pravartu daugiau dėmesio skirti sveikatai, mitybai, higienai bei įvaizdžio kūrimui. Būkite savikritiški, taisykite savo trūkumus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų