REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Rusai reklamuoja išlikimo realybės šou, kuriame dalyvius gali žudyti ir prievartauti (nuotr. Organizatorių)

Verslininkas iš Novosibirsko organizuoja išgyvenimo taigoje realybės šou. Projekto pavadinimas „Game2: Winter“, ir kuriamas jis bus „Bado žaidynių“ knygų ir televizijos filmų scenarijaus pagrindu.

6

Verslininkas iš Novosibirsko organizuoja išgyvenimo taigoje realybės šou. Projekto pavadinimas „Game2: Winter“, ir kuriamas jis bus „Bado žaidynių“ knygų ir televizijos filmų scenarijaus pagrindu.

REKLAMA

Televizijos šou bus transliuojamas Rusijos televizijose, į jį iškart dėmesį atkreipė užsienio žiniasklaidos priemonės, praneša lenta.ru.

Pagal planuojamą scenarijų dalyviams 9 mėnesius reikės gyventi Sibiro taigoje. Kiekvienas žaidėjas galės su savimi pasiimti bet kokį krovinį iki 100 kilogramų (prieš tai jie bus paskirstyti į 5 komandas po 6 žmonės, kuriems leis iš specialaus sandėlio pasiimti kokius tik pageidauja daiktus), įskaitant ir įrankius skirtus išgyventi ar maistą. Nugalėtojai gaus piniginį 100 mln. rublių prizą (apie 1,5 mln. eurų). Tačiau dalyvavimas projekte dalyviui kainuos 10 mln. rublių (154 tūkst. eurų) (lenta.ru informacija, pačiame organizatorių tinklapyje tai patvirtinančios informacijos nėra). Projekto organizatoriai teigia, kad dalyvius realiu metu seks automatinės kameros ir dronai, jokių darbuotojų žaidimo teritorijoje nebus.

Projekto autorius Jevgenijus Pjatkovskis pažymėjo, kad jo dalyviai privalės pasirašyti susitarimą, kuriame atsisakoma bet kokių pretenzijų projekto organizatoriams, net ir žmogžudystės ar išprievartavimo atvejais.

REKLAMA
REKLAMA

„Projekto dalyviai turės išgyventi taigoje žiemą. Tai praktiškai neįmanoma. Meškos, gyvatės, nuodingos uogos ir grybai. Kiekvienas dalyvis duoda sutikimą dėl to, kad jis gali būti sužeistas ar netgi užmuštas. Tikra Sibiro taiga. 2000 kamerų, 900 hektarų ir 30 gyvybių laukia tavęs,“ – skelbiama realybės šou reklamoje.

REKLAMA

Konkurso organizatorių reikalavimai yra nedideli: 30 dalyvių turės būti vyresniais nei 18 metų ir „psichiškai sveiki“. Jiems niekas nenurodinės, ką reikia daryti, tačiau kiekvienos dienos pabaigoje laidos vedėjas atvyks padėti susitvarkyti su išgyvenimo Sibire problemomis. Dalyviams taip pat bus įteikti „evakuacijos mygtukai“ – jeigu dalyvis nuspręstų visiškai pasitraukti iš žaidimo, jis turės nuspausti mygtuką ir per 60 minučių jo atskris sraigtasparnis, tačiau taip jis netenka viso galimo uždarbio.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų