REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Argentinos kalėdinis stalas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Artėjant didžiosioms metų šventėms visi susimąstome, kokiais kulinariniais šedevrais savo artimuosius nustebinsime šįkart. Šiandien Argentinos kalėdinį stalą virtuvės šefai nukrovė pačiais įvairiausiais patiekalais, o didžiausia puošmena tapo paršiukas.

39

Artėjant didžiosioms metų šventėms visi susimąstome, kokiais kulinariniais šedevrais savo artimuosius nustebinsime šįkart. Šiandien Argentinos kalėdinį stalą virtuvės šefai nukrovė pačiais įvairiausiais patiekalais, o didžiausia puošmena tapo paršiukas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia argentinietiškoje virtuvėje siūlomas mėsiškų patiekalų asortimentas. Anot tradicijų, pagrindiniai patiekalai dažnai kepami ant grotelių, o mėsa turi išlaikyti natūralų savo skonį. Dėl šios priežasties mėsa nemarinuojama, o tik paskaninama žolelių prieskoniais, pipirais ir druska.

REKLAMA

Argentinos kalėdinio stalo puošmenoms neatsispyrė ir garsus keliautojas Vytaras Radzevičius. Vyras ne tik skanavo sultingus kepsnius, bet ir pats sukosi virtuvėje bei žarstė savo sukauptą patirtį.

Pasaulį su įvairiausiais automobiliais išmaišęs charizmatiškasis V. Radzevičius nieko nelaukęs pats stojo prie griliaus ir tapo vienu iš virtuvės šefų.

Restorane „Panama Food Garden“ susirinkusi publika nestokojo komplimentų ir džiaugėsi gavę progą paragauti tradicinių argentinietiškų valgių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų