REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jūsų galva bus užimta svarbiais darbo reikalais. Galimas nelengvas pokalbis su įtakingu asmeniu, politiku ar užsieniečiu. Pasistenkite išlikti korektiški, jeigu teks išklausyti jums nepatinkančią nuomonę, kritiką.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nusiteikite kolektyviniam reikalų aptarimui, susirinkimui. Subtiliau reikškite nepasitenkinimą, jeigu kažkas netesės pažado ar užvilkins svarbų reikalą. Nepykite už konstruktyvią kritiką - ji naudingesnė nei nenuoširdūs komplimentai.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite linkę pasiduoti blogai įtakai, leistis suklaidinami, paminti savo vertybinius principus. Arba kamuos abejonės dėl neaiškios situacijos asmeniniuose santykiuose. Neįsivelkite į intrigas, saugokitės avarijų, gaisro.

Vėžys

Nors įtemptai darbuositės, tačiau jūsų darbas nebus pakankamai įvertintas. Nederėtų graužtis, kad jūsų nesupranta kai kurie žmonės. Tai neturėtų stebinti. Verčiau nešvaistykite pinigų nebūtiniems daiktams ir paslaugoms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Domins verslo naujovės, įvairūs pirkiniai, tačiau gyvenimas vers dar labiau taupyti, kruopščiai skaičiuoti pajamas bei išlaidas. Laiku vykdykite verslo įsipareigojimus. Meilės santykiai iš išskaičiavimo laimės neatneš.

Mergelė

Teks imtis reikalų, kur reikia intensyviai bendrauti, reklamuoti, aptarti ar koreguoti sutartis. Kažkas gali prašyti paremti ar patarpininkauti. Būsite labai jautrūs, todėl jus žeis bet koks abejingumas, jūsų pastangų ignoravimas.

Svarstyklės

Jūsų mintys šiandien daugiausiai suksis apie šeimos reikalus, pinigus. Artimo žmogaus problema gali tapti ir jūsų problema. Jeigu jums pavyks gauti atlyginimą, atgauti skolą, tai sutaupyti, išlaikyti tų pinigų tikriausiai nesugebėsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Venkite dviprasmiško elgesio su priešinga lytimi. Galite būti neteisingai suprasti ir patekti į keblią situaciją. Per didelis reiklumas negerins santykių šeimoje. Nuoširdžiau rūpinkitės vaikais, nesumenkinkite jų problemų.

Šaulys

Profesiniuose reikaluose jausitės varžomi ar spaudžiami grįžti prie senų, nebaigtų reikalų. Pažįstamas asmuo gali prašyti pagalbos įsidarbinant, tvarkant ūkinius reikalus ar pan. Arba patys dėl to kreipsitės. Palanki reakcija mažai tikėtina.

Ožiaragis

Jeigu neišklysite iš suplanuotos dienotvarkės, gali pavykti susitarti dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo. Kita vertus, sunkiai kontroliuosite jausmus ir pajamas. Turbūt nesipildys meilės lūkesčiai.

REKLAMA

Vandenis

Matydami, kad kai kurie norai neatitinka jūsų galimybių, turbūt jausitės šiek tiek nelaimingi. Būkite išradingi spręsdami, kaip racionaliau ir taupiau panaudoti turimas lėšas, medžiagas, nebeeksploatuojamus daiktus.

Žuvys

Gali būti, kad jums teks atsisakyti kai kurių ambicijų, nes stigs palaikymo. Svarbu neprarasti savigarbos ir autoriteto. Kontaktuose, ginčuose apsiginkluokite kantrybe, diplomatija bei rimtai apgalvokite išgirstas pastabas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų