REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Populiaraus „Šuns ir kengūros“ vaizdelio atomazga – skaudi ir netikėta (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Interneto sensacija virtęs vaizdelis, kuriame vyrukas šunį išgelbsti iš kengūros glėbio, turi ypač graudžią priešistorę.

8

Interneto sensacija virtęs vaizdelis, kuriame vyrukas šunį išgelbsti iš kengūros glėbio, turi ypač graudžią priešistorę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man jį atsiuntė mano bičiulis iš Australijos. Kengūros ten velniškai pašėlusios“, – sekmadienį dalindamasis šiuo filmuku „Facebook“ rašė Stevenas Stubenrauchas.

REKLAMA

Vaizdo klipą birželio mėnesį Condobolinoje, Naujajame Pietų Velse įamžino keliaujančių medžiotojų būrio nariai. Jų kelionė buvo suorganizuota nuo vėžio mirštančiam devyniolikmečiui pagerbti.

Vyras, kuris trenkė kengūrai – zoologijos sodo darbuotojas Greigas Tonkinas. Jis taip pat yra tąkart keliavusio medžiotojų būrio narys.

Kailemas dievino medžioklę ir svajojo nukauti 100 kg svorio šerną. Deja, gruodžio 2 d. jaunuolis mirė po kovos su šiemet diagnozuota sarkoma.

REKLAMA
REKLAMA

Po šios specialiai jam dedikuotos ekspedicijos, Kailemas bičiuliams padėkojo socialinėje erdvėje.

„Aš tik noriu išreikšti savo padėką komandai, kuri padėjo išpildyti svajonę kartu su savo šunimis sugauti 100 kg svorio šerną. Praėjo dar visai nedaug laiko po to, kai toks jaunas vyrukas kaip aš surado būrį išties puikių draugų. Greigas Tonksas yra kilęs iš Dubbo, miestelio, kuriame augau ir aš“, – socialinėje erdvėje rašė ligos pakirstas jaunuolis.

Gulėdamas ligoninės lovoje lapkričio 27 dieną Kailemas dar spėjo vesti savo vaikystės meilę Brandi-Lee Wadwell. Ji savo emocijas taip pat išsakė socialinėje erdvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jei atsukusi laiką dviem metais atgal galėčiau duoti bent vieną patarimą savo mylimam Kailemui, jis būtų – „Neskubėk, stabtelk kiekvienu įsimintinu gyvenimo momentu. Leisk jiems žinoti, kad myli juos kiekvieną laisvesnę savo gyvenimo akimirką ir brangini kiekvieną pašnekesį ir susitikimą. Kartais nuklysk į šalį nuo savo darbų, kad leistum jiems pasijusti reikalingais“. Aš niekada gyvenime nepamiršiu, kaip mano vaikinas šypsojosi, kuomet „ėjau link altoriaus“. Niekas niekada neatstos šio jausmo“, – rašė jauna našlė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų