REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Šiandien nenuobodžiausite, ypač jei esate įsimylėję ar ieškote pažinčių. Galimi intriguojami pasiūlymai iš užsieniečių arba tiesiog atsiras proga kažkur išvažiuoti, dalyvauti reikšmingame renginyje, prisiimti naują atsakomybę.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tikriausiai būsite kviečiami sudalyvauti priėmime, pokylyje. Savo netramdomu atvirumu kai ką galite labai sužavėti, o kai ką įžeisti, supykdyti. Apribokite savo ambicijas, jeigu jos per didelės.

REKLAMA

Dvyniai

Seksis organizacinė, visuomeninė veikla. Derėtų pasiklausyti gerų idėjų turinčių pažįstamų, nesistengiant jų nustelbti. Pasidžiaukite draugišku šurmuliu, meile, aktyviai bendraukite, tik neslopinkite kitų savo sarkazmu.

Vėžys

Gali nusišypsoti akla sėkmė, bet galima ir nusvilti dėl neapdairumo. Galbūt pavyks pasipelnyti iš neafišuojamos veiklos, patirti slaptą meilės nuotykį. Tik venkite piktnaudžiauti alkoholiu, nes gresia apsinuodijimas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien energijos užteks ir darbui, ir aktyviam laisvalaikiui. Jūsų romantines arba su gerove susijusias viltis sustiprins patinkančio asmens parodytas dėmesys. Tačiau per griežtas jūsų elgesys gali kai ką nuvilti, atstumti.

Mergelė

Gali pasitaikyti puiki proga sutvirtinti šeimos ūkio arba verslo pozicijas, tačiau reikės ryžtingai veikti, negailint pastangų. Galite sudaryti komercinį ar nuomos sandorį, įsigyti ilgalaikio vartojimo prekę.

Svarstyklės

Tikriausiai neteks liūdėti kamputyje, nes sulauksite dėmesio iš žiniasklaidos arba iš žmonių, kurie jums rūpi. Tiek komplimentų ne kasdien išgirstate. Atkreipkite dėmesį į internetu gautą informaciją ir technikos būklę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Prieštaringa diena. Kiekviename žingsnyje pakliūsite vis į kitokią situaciją, o jūsų nuotaikos ir emocijos banguos lyg jūra. Neverta net mintimis dalinti blogų palinkėjimų, nes jie sugrįš bumerangu. Netylėkite, jei reikia artimųjų paramos.

Šaulys

Regis, jūsų mintys suksis apie meilės ar kitokią pagundą. Kūrybinis įkvėpimas ir turtinga pasąmonė gali duoti nuostabių kūrybos vaisių. Savo vaikams nepirkite nebūtinų ir vienadienių daiktų, labiau juos prižiūrėkite.

Ožiaragis

Seksis ir darbuotis, ir pramogauti. Šiek tiek gali pagerėti jūsų materialinė ar verslo situacija, arba džiaugsitės, kad jus kviečia į darbo pokalbį, nes siekiate įsidarbinti. Visgi tai sukels ir rūpesčių dėl įvaizdžio, kompetencijos.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien labai smagu bus leisti laiką su antrąja puse arba susitikti su bičiuliais, gerbėjais. Galima pramoga, pažintis ar daug žadantis sandoris. Tik neprovokuokite mylimo žmogaus pavydo, nekelkite jam depresijos savo pastabomis.

Žuvys

Turėtų pavykti, jeigu norite taikiai išspręsti susikomplikavusius reikalus, išsireikalauti skolą ar gauti paskolą. Tačiau jei neapdairiai leisite laiką su abejotina kompanija, galite patirti psichologinę ar seksualinę prievartą, finansinį reketą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų