REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Konkurentai ir priešai gali imti spausti, pasistenkite į tai nereaguoti. Kad ir kas nutiktų, siekite kompromiso, laikykitės duotų pažadų, tiesa, įsipareigoti dėl naujų dalykų nereikėtų. Visiškai netinka aiškintis meilės santykių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Įtemptas metas: gali daug kas nepatikti, ypač darbe. Venkite ginčų su vadovybe. Gresia nenumatytos išlaidos ir nesutarimai su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Vis dėlto būkite linksmesni ir mielesni su artimaisiais, ypač sutuoktiniu.

REKLAMA

Dvyniai

Mažiau patarinėkite ir vilkitės – šios dienos pasiūlymai žavūs, bet apgaulingi. Svarbu nesivelti į ginčus, konfliktus su artimaisiais. Daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui.

Vėžys

Mažiau jaudinkitės, tai laikini sunkumai. Saugokite gerus santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Vakaras neblogas aplankyti tėvus, draugus.

Liūtas

Pasistenkite išsaugoti viską, ką turite geriausia. Būkite atsargesni dirbdami, keliaudami.

Mergelė

Šiandien netinka spręsti jokių problemų arba tvarkyti reikalų. Iš mylimo asmens ar sutuoktinio mažiau tikėkitės švelnaus dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Mokėkite patylėti – kiti neturi žinoti jūsų nuomonės. Nepalankus metas, neįmanoma nieko nuspėti: viskas gali keistis nenumatyta linkme, tad nerizikuokite. Ypač atsargūs būkite su pinigais. Draugais labai nepasitikėkite.

Skorpionas

Kol patys nieko nesugadinsite, viskas klostysis neblogai. Svarbu atsižvelgti į sutuoktinio, aplinkinių nuomonę bei poreikius. Nebūkite šykštūs.

Šaulys

Daug nenorėkite ir nesiblaškykite, ypač tvarkydami finansinius reikalus. Venkite daug bendrauti, kalbėti, juolab ką nors žadėti, stenkitės ne pasakyti, o išgirsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Pakaks kliūčių, apribojimų tiek darbe, tiek jausmų srityje. Geriau nesiimti nieko rimto. Patartina daugiau laiko pabūti namie, bent jau vakarą praleiskite su artimaisiais.

Vandenis

Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, – nesiduokite suklaidinami, ypač jei tvarkysite finansinius reikalus, nesivelkite į naujus romantiškus nuotykius. Nešykštėkite antrajai pusei nei dėmesio, nei dovanų.

Žuvys

Savo užduotis atlikite itin atidžiai – galite sulaukti priekaištų, kritikos. Nepalankus laikas aiškintis darbo santykius ar reikalauti atlyginimo padidinimo. Saugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų