REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Kanye Westas ir Kim Kardashian (nuotr. SCANPIX)

JAV repo superžvaigždė Kanye Westas, prieš porą dienų paleidęs tiradą apie dainininkę Beyonce ir Jay Z bei atšaukęs visus planuotus savo garstrolių koncertus, pirmadienį buvo paguldytas į ligoninę dėl „skubios medicinos pagalbos poreikio“.

31

JAV repo superžvaigždė Kanye Westas, prieš porą dienų paleidęs tiradą apie dainininkę Beyonce ir Jay Z bei atšaukęs visus planuotus savo garstrolių koncertus, pirmadienį buvo paguldytas į ligoninę dėl „skubios medicinos pagalbos poreikio“.

REKLAMA

 Gastrolių „Saint Pablo Tour“ koncertai turėjo vykti iki gruodžio 31 dienos, bet dabar visi likę 21 pasirodymai buvo atšaukti, naujienų agentūrai AFP sakė turo organizatoriaus „Live Nation“ atstovė.

Po kelių valandų paaiškėjo, kad 39 metų K.Westas atsidūrė Kalifornijos universiteto klinikose Los Andžele, o garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ pranešė, kad jam buvo atlikti tyrimai, įtariant išsekimą, o dabar vertinama psichinė būklė.

Los Andželo policijos departamento atstovas Mike'as Lopezas AFP sakė, kad ankstyvą popietę pareigūnai gavo pranešimą apie „neramumus“ ir atvyko į namą Los Andžele, kaip žinoma, priklausantį šiam reperiui.

REKLAMA
REKLAMA

„Tie neramumai peraugo į skubios medicininės pagalbos poreikį – tuomet atvyko Priešgaisrinės apsaugos departamento (pareigūnai) ir suteikė pagalbą tam asmeniui“, – sakė jis, tačiau nepaminėjo K.Westo pavardės.

REKLAMA

Kelias „Grammy“ statulėles laimėjęs muzikantas iškart nepateikė jokio pareiškimo, o jo atstovai neatsiliepė į prašymus pakomentuoti situaciją.

Tinklapis TMZ, cituodamas neįvardytą šaltinį, nurodė, kad reperis pasitraukė iš turo, nes pasijuto išsekęs.

„Jis kiaurą parą dirbdavo kurdamas drabužius – tiek savo, tiek „Adidas“ linijomis“, – nurodė šaltinis.

Nuo rugpjūčio K.Westas surengė apie 40 pasirodymų Kanadoje ir JAV. Ant scenos jis pasirodydavo ant išradingai sukonstruotos „skraidančios“ platformos.

„Paskambink man, brol,“

REKLAMA
REKLAMA

Reperis taip pat buvo nutraukęs savo koncertą Niujorke, kai sužinojo, kad jo žmona, JAV realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian, buvo pagrobta viename Paryžiaus viešbutyje policininkais apsimetusių užpuolikų, grasinusių jai ginklu.

Apie šį incidentą K.Westas viešai nėra kalbėjęs, tačiau TMZ šaltinis sakė, kad prie jo streso prisidėjo ir buvimas atskirai nuo šeimos.

Tuomet jis buvo atšaukęs kelis koncertus, bet vėliau K.Westas surengė pasirodymą savo gimtojoje Čikagoje. Nuo to laiko nebuvo nutikę jokių incidentų – iki spalio 22 dieną surengto koncerto Kalifornijos mieste Ouklande, kai jis „Grammy“ apdovanojimų dalybas pavadino „nesąžiningomis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu praeito šeštadienio vakarą per šou Sakramente K.Westas scenoje pasirodė valandą pavėlavęs. Atlikęs vos tris dainas ėmė plūsti kitus atlikėjus ir prezidento rinkimus pralaimėjusią demokratę Hillary Clinton, o vėliau nutraukė koncertą.

K.Westas pareiškė esąs „įskaudintas“, nes Beyonce neva pasakiusi, kad nedalyvaus viename šou, tikriausiai „Grammy“ apdovanojimų teikimo ceremonijoje, jeigu nelaimės prieš jį metų vaizdo klipo kategorijoje.

„Buvau atsiųstas čia pateikti jums visą savo tiesą, net rizikuodamas savo paties gyvybe, net rizikuodamas savo paties sėkme, savo paties karjera“, – sakė K.Westas.

Be to, jis kreipėsi į Beyonce vyrą reperį Jay Z: „Paskambink man, brol, tu vis dar man nepaskambinai“. Reperis aiškino įsižeidęs, kad po K.Kardashian apiplėšimo Paryžiuje Jay Z iki šiol neaplankė jo šeimos.

REKLAMA

„Absurdiškos kalbos“

„Jay Z, aš žinau, kad turi žudikų. Tik nepasiųsk jų mano galvos. Tiesiog paskambink man. Pasikalbėk su manim kaip žmogus“, – pridūrė jis.

Iš K.Westo žodžių buvo galima suprasti, kad jis mano, esą Jay Z ketina pasiųsti prieš jį samdomus žudikus.

Be to, K.Westas kritikavo „Facebook“ vadovą Marką Zuckerbergą, kad šis jam nedavė 53 mln. dolerių (49,9 mln. eurų) ir nepadėjo išbristi iš skolų.

Reperis ketvirtadienį žiūrovams taip pat sakė nebalsavęs rinkimuose, bet tvirtino, kad būtų palaikęs respublikoną Donaldą Trumpą. Tai sukėlė audringą gerbėjų reakciją: šie pradėjo švilpti ir mėtyti įvairius daiktus į sceną.

REKLAMA

K.Westas, anksčiau kalbėjęs, kad 2020-aisiais pats sieks prezidento posto, šiemet uždirbo 17,5 mln. dolerių (16,5 mln. eurų), skelbia žurnalas „Forbes“,. Šiuo metu jis yra 11-a geriausiai apmokama hiphopo superžvaigždė.

Minėtas žurnalas prognozuoja, kad K.Westas dėl atšaukto turo gali prarasti apie 10 mln. dolerių (9,4 mln. eurų).

Kai kurie „Twitter“ vartotojai reiškė palaikymą dainininkui, bet daugelis kaltino jį „absurdiškomis kalbomis“ bei „nuvažiavus į lankas“.

Savo naujausiame albume K.Westas repuoja apie tai, kaip nustojo vartoti jam išrašytus vaistus. Vienoje jo dainų, „Feedback“, yra tokie žodžiai: „Ilgai buvau netekęs proto“ (I been outta my mind a long time) ir „Įvardykit nors vieną genijų kuris nėra pamišęs“ (Name one genius that ain't crazy)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar vienoje K.Westo dainoje, „FML“ yra tokie žodžiai: „Niekad nesat matę nieko beprotiškesnio nei/šitas juočkis, kai jis nebevartoja savo „Lexapro“ (You ain't never seen nothing crazier than / this n-a when he off his Lexapro). Minėti vaistai yra skiriami psichiatrų ir naudojami gydyti nerimą ir depresiją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų