REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Audra (nuotr. Fotolia.com)
13

Avinas

REKLAMA

Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su giminaičiais. Nepriiminėkite atsakingų sprendimų: galite pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su gimine. Didesnė autoavarijų tikimybė.

Tauras

Geriausia šią dieną ramiai praleisti namuose, daugiau dėmesio skirti artimiesiems. Neverta kur nors skubėti, juolab svarbių reikalų tvarkyti. Venkite bet kokių konfliktų su artimaisiais.

Dvyniai

Nepervertinkite savo galimybių – galite tapti optimizmo auka. Šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų, nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

Vėžys

Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Beje, ši diena tinkamiausia tvarkytis: išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Sunki diena, kai tuščiai lauksite teisybės. Tad nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti ir labiau derinkitės prie aplinkybių.

Mergelė

Nepersistenkite, nerizikuokite – už iniciatyvą, kaip ir avantiūrizmą, galite nukentėti. Venkite patarinėti, mokyti, jei nenorite likti kalti, kad suklaidinote žmogų.

REKLAMA

Svarstyklės

Nepervertinkite savo galimybių, ypač bendraudami su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Patartina netvarkyti svarbių reikalų, nevykti į keliones ir svečius.

Skorpionas

Gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Aplinkiniai gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų ir dėkingumo.

Šaulys

Apgaulingas metas: jums pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti ką tik norite, tačiau būtent tai ir yra šios dienos spąstai. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti planus. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nepasiduokite liūdesiui, bet ir nebrandinkite optimistinių vilčių. Tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas. Visus reikalus atidėkite rytdienai.

Vandenis

Fatališkas metas: kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad stenkitės nesusipykti su artimaisiais, dalykiniais partneriais.

Žuvys

Nesitikėkite, jog dabartines problemas pavyks išspręsti greitai ir lengvai. Dėl finansinių nesklandumų gali kilti konfliktų namuose ir darbe. Gresia nuostoliai, išlaidos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų