REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Lapkričio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jums šiandien gali prireikti draugų ir pažįstamų paramos. Galbūt kažkuo pasitarnaus ir reklama, žiniasklaida. Tačiau gali būti, kad savo žinias, kompetenciją jūs vertinate geriau nei aplinkiniai. Toks neatitikimas gali jus kiek nuliūdinti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Stenkitės mąstyti pozityviai, vykite šalin negatyvias emocijas bei mintis. Jeigu šiandien kažkas pakryps neplanuota linkme, nenuleiskite rankų, o juo labiau - nenusisukite nuo tų, kuriems reikia jūsų dėmesio.

REKLAMA

Dvyniai

Jums nestigs žavesio ir kūrybingumo. Turėtų sektis vystyti komercinę ir kūrybinę veiklą. Tikėtina, kad išsivaduosite iš jus sukausčiusių abejonių ir nesunkiai priimsite reikalingus sprendimus.

Vėžys

Daug laiko skirsite ūkio ir įvaizdžio reikalams. Gali tekti pasirūpinti ir savo arba artimo žmogaus sveikata. Jeigu nekaip jaučiatės, nenumokite ranka, o atidėkite darbus ir rimtai gydykitės.

Liūtas

Šiandien jausitės gerokai priklausomi nuo kitų žmonių užgaidų bei valios. Derėtų labiau pasitikėti savimi ir nepaisyti pašaipų ar kažkieno abejingumo. Tačiau labai svarbu, kad jūsų siekiai sutaptų su realiomis galimybėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Galite kiek nusivilti, jeigu tikitės didelės paramos iš partnerių, rėmėjų. Kai bebūtų, apsišarvuokite optimistine nuotaika ir gerais tikslais. Neskubėkite griauti to, ką šiuo metu turite, net jei labai norisi keisti gyvenimą iš esmės.

Svarstyklės

Turėsite kuo susirūpinti, jeigu jūsų veikla susijusi su studijomis, teisėtvarka, užsieniu. Esant galimybei, pabendraukite su įtakingais veikėjais. Pozityviai nusiteikite ir kurkite ateities planus bei ruoškitės jų įgyvendinimui.

Skorpionas

Galima nervinga situacija darbovietėje arba namuose. Galimas reikšmingas pokalbis, verčiantis daryti išvadas, apsispręsti. Kažkokia permaina gali tiesiogiai ar netiesiogiai jus paliesti, sutrikdyti stabilumo pojūtį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite išplėsti pažinčių ratą. Asmuo, kurio dėmesio visiškai nesitikėjote, gali maloniai nustebinti, suintriguoti. Kita vertus, įmanomas draugystės išbandymas, kurį išlaikyti nebus lengva.

Ožiaragis

Šiandien jums svarbesnis bus vidinis, o ne išorinis gyvenimas. Turbūt stengsitės daugiau laiko praleisti vienumoje, pamąstyti, o gal ir pamedituoti. Regis, suvoksite, ką turite daryti ir ko jums visiškai nereikia, bet yra primetama iš šalies.

Vandenis

Šiandien įveikite vidinį inertiškumą, nepasitikėjimą ir nesėdėkite sudėję rankas, o rimčiau darbuokitės, plušėkite. Pernelyg neimkite į širdį išgirstos kritikos, replikos. Jeigu darote, ką galite ir privalote, jūsų sąžinė turėtų būti rami.

Žuvys

Galite turėti rūpesčių, susijusių su šeimos pinigais, nuosavybe. Galbūt kažką svarbaus nutarsite komerciniuose, verslo reikaluose. Tiktų sudaryti ilgalaikes sutartis, pirkti ilgalaikio vartojimo prekes.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų