REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
„Sirena“ Renata Klimaitytė įbauginta: grasina „užkasti“ (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Vadybininko darbas gali sukelti nemažai streso. Juk kasdien šios profesijos atstovams tenka bendrauti su šūsnimi įvairaus plauko žmonių.

17

Vadybininko darbas gali sukelti nemažai streso. Juk kasdien šios profesijos atstovams tenka bendrauti su šūsnimi įvairaus plauko žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau teko išgirsti ne vieno muzikos prodiuserio pareiškimų apie „aferomis“ užsiimančius renginių organizatorius. Tačiau šįkart situacija dar aštresnė. Grupės „Sirenos“ narė ir vadybininkė Renata Klimaitytė sulaukė grasinimo nužudyti. Atlikėja apie tai pranešė socialinėje erdvėje.

REKLAMA

„Aš tikrai vis dar negaliu patikėti, kad tai ne kažkoks VRS kameros žiaurus „bajeriukas“. Viešinu ne todėl, kad jaučiuosi įbauginta, tokių jau seniai nebijau. O todėl, kad kiti scenos kolegos negaištų savo brangaus laiko tokiems ligotiems žmonėms ir oriniams jų projektams ir turams, rezervuojant datas. O ir vėliau netektų klausytis keiksmų ir grasinimų, atsisakius koncertuoti dar net nepasirašius sutarties.

REKLAMA
REKLAMA

Į mane kasdieniškai telefonu kreipėsi šis „užsakovas“, kuris jau per pirmą pokalbį telefonu buvo labai keistas. Pagalvojau, jog visokių būna, gal stinga patirties. Juk jis man skambino teigdamas, kad kontaktus gavo iš vieno mano scenos kolegos, kuriuo pasitikiu. Na, kaip ir abejonių nekilo. Suderinau koncertų datas, laiku išsiunčiau dokumentus (dar nepasirašytus).

Visas tas koncertų derinimas man pasirodė toks sviestas sviestuotas. Kalbos telefonu, neprašytai dėstomos pažintys, esminių dalykų nežinojimas ir kitų kolegų klausimai – „Ar tau dar neskambino toks ir toks – kažkoks keistas?“, natūraliai sukėlė reakciją, kad teko tų koncertų atsisakyti. Pranešiau jam tai. Ir ką sau manot? Sulaukiau puokštės „gražių žodžių“ ir grasinimų – „gauti į snukį koncerte“, „pabaigti man karjerą“, „suorganizuoti antireklamą“, o paskui dar ir „užkasti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt susisiekus su atlikėja paaiškėjo, kad šiai panašių grasinimų tenka sulaukti neretai. Tai jai pamažu net gi padėjo „užsigrūdinti“. „Nesu įbauginta labiau nei įprastai. Juk po kiekvieno koncerto grįžus nemalonu pasiekti laiptinę. Nebijau aš tokių. Galvoju – jei lemta, tai lemta. Bet ne, nesuteiksiu aš jiems tokio malonumo“, – tikino R. Klimaitytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų