REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Australijoje keturi žmonės žuvo antradienį per nelaimingą atsitikimą populiariame pramogų parke „Dreamworld“ šalies rytinėje pakrantėje.

Australijoje keturi žmonės žuvo antradienį per nelaimingą atsitikimą populiariame pramogų parke „Dreamworld“ šalies rytinėje pakrantėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dreamworld“ atstovė spaudai Miche Paterson sakė, kad du vyrai ir dvi moterys žuvo vandens atrakcione „Thunder River Rapids“, kuriame plaukiama dirbtine upe. Ji nepateikė jokios informacijos, kaip įvyko nelaimė.

REKLAMA

Laikraštis „The Gold Coast Bulletin“ kiek anksčiau pranešė, kad nelaimė veikiausiai įvyko šiame atrakcione, kuriuo lankytojai plaukia apskritais šešiaviečiais plaustais, užkeliamais į viršų konvejerio. Pranešime sakoma, kad vienas žmogus buvo prispaustas po konvejerio juosta.

„Buvo patvirtinta apie keturių suaugusiųjų mirtį“, pranešime sakė Kvynslando policija ir pridūrė, kad incidentas nutiko ant judančios juostos.

Po tragiško incidento „Dreamworld“ pramogų parkas, esantis Kvynslando valstijos kurortiniame Gold Kousto regione, buvo uždarytas.

REKLAMA
REKLAMA

Iš oro filmuotoje medžiagoje buvo matyti prie atrakciono „Thunder River Rapids“ dirbantys paramedikai.

„Pramogų parkas „Dreamworld“ stengiasi kuo greičiau nustatyti faktus dėl incidento ir glaudžiai bendradarbiauja su pagalbos tarnybomis ir policija“, – sakoma kompanijos pranešime.

„Parko „Dreamworld“ prioritetas yra su šia tragedija susijusios šeimos ir informuosime visuomenę iškart, kai paaiškės informacija“, – sakoma jame.

Vienas iš liudininkų, kuris ruošėsi eiti į atrakcioną, sakė, kad apsivertus plaustui „visi pradėjo klykti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Matėme mažą mergaitę ir manome, kad ten buvo jos mama, nes ten buvo tik ji ir jos maža sesutė, kuri buvo dar kūdikis“, nacionaliniam transliuotojui Australian Broadcasting Corporation (ABC) sakė Lia Capes.

„Kalbėjausi su vienu iš vaikinų ir jis sakė, kad prieš jį buvo plaustas ar valtis, tas daiktas apsivertė ir visi klykė“, – sakė ji.

Kitas liudininkas, kuris nenorėjo būti įvardytas, dienraščiui „Gold Coast Bulletin“ sakė: „Mano sesuo ir dukterėčia buvo tame atrakcione ir jos yra sukrėstos šalia jos kojų buvo prispausta moteris.“

REKLAMA

Gold Kousto meras Tomas Tate'as sakė, kad tai yra „labai liūdna diena mūsų miestui“.

„Mintimis esame su nukentėjusiųjų šeimomis ir ten esančiais pagalbos tarnybų darbuotojais... Tikrai liūdna diena visiems“, – feisbuke pridūrė T.Tate'as.

„Dreamworld“ pramogų parke veikia per 40 vandens kaskadų ir kitokių atrakcionų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų