REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Dvejų metukų žiauriai sumušta gargždiškė tebėra panirusi į komą. Jai atlikta sudėtinga operacija.

 Dvejų metukų žiauriai sumušta gargždiškė tebėra panirusi į komą. Jai atlikta sudėtinga operacija.

REKLAMA

Medikai šiandien pakartojo visus tyrimus ir jie nenuramina: mergytė balansuoja tarp gyvybės ir mirties. Jie teigia, kad tokie sumušimai atsiranda nuo labai stiprių smūgių, tai nepanašu į atsitiktinę traumą. Net ir išgyvenus, prognozuoti pasekmes – sunku.

Tuo tarpu aiškėja daugiau istorijos detalių. Gargždų vaiko teisių specialistai jaunos mamos įtraukę į socialinės rizikos šeimų sąrašą nebuvo. Tačiau ne visi kaimynai jauna nuomininke buvo patenkinti.  

Mergaitės tėvas uždarbiauja užsienyje, 21-erių mama dukrą augina viena, butą Gargžduose buvo neseniai išsinuomojusi. Vaiko teisių specialistai jauną mamą, užaugusią daugiavaikėje šeimoje, pažįsta.

„Pati mama kilusi buvo iš šeimos, kuri mum buvo žinoma, tačiau ten didelių tokių problemų nebuvo toj šeimoj jos, kur jinai augo, ten gal daugiau buvo problemos su kitų vaikų elgesiu“, - sako Klaipėdos rajajono vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėjo pavaduotoja Ana Tamulienė.

REKLAMA
REKLAMA

24-erių sugyventinis, kuris ir įtariamas mergytės sumušimu, irgi Gargžduose pasižymėjęs - jaunas vyras jau aštuonis kartus teistas, vienas procesas dar nepasibaigęs. Neoficialiais duomenimis, jis teigia, kad mergytė susižalojo pati, vonioje. Teismas dėl sunkaus mažametės sveikatos sutrikdymo įtariamąjį leido suimti mėnesiui, kad šis nesislapstytų ir kad būtų užtikrintas visuomenės saugumas.

Plačiau apie tai – TV3 reportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų