REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Lietuvos įžymybių seserys – ne mažiau ryškios asmenybės (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Dauguma Lietuvos pramogų pasaulio įžymybių – ne vienintelės atžalos šeimoje. Tačiau apie jų seseris ar brolius žinome nedaug.

14

Dauguma Lietuvos pramogų pasaulio įžymybių – ne vienintelės atžalos šeimoje. Tačiau apie jų seseris ar brolius žinome nedaug.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie žvaigždžių artimieji patys nenori atsidurti viešumoje, o kiti tiesiog lieka nepastebėti. Tačiau garsių šalies žvaigždžių seserys nors ir nėra visiems žinomos, ne ką mažiau gražios, išsilavinusios ir talentingos.

REKLAMA

Socialinėje erdvėje tokios moterys kaip Katažina Zvonkuvienė, Asta Valentaitė, Neringa Šiaudikytė, Vaida Skaisgirė, Simona Nainė ir kitos neretai dalijasi šeimos nuotraukomis, kuriose panašumu stebina jų seserys.

Prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė, laidų vedėja ir prodiuserė V. Skaisgirė turi net dvi seseris – Eglę ir Miglę.

Pastarosios sėkme – įgytu išsilavinimu – moteris vasarą džiaugėsi „Facebook“ paskyroje. „Mokiau mokiau, o ėmei ir aplenkei mane įvairiose srityse - mokslinio laipsnio, vairavimo įgūdžių ir dar daug kur. Aš tavim labai didžiuojuosi, sese!“, - rašė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Puikius santykius su savo jaunesniąja seserimi palaiko ir viena gražiausių Lietuvos moterų – A. Valentaitė. Prieš metus moteris savo sesę Giedrę, kuri Londone dirba garsioje apatinių drabužių įmonėje „Victoria‘s Secret“, lydėjo prie altoriaus ir pasidalijo išskirtiniais sesers šventės vaizdais.

It du vandens lašai į savo vyresnę sesę panaši dainininkė Eglė Jakštytė yra prisipažinusi, kad nors anksčiau vietoje sesers rinkdavosi draugių kompaniją, dabar su Gintare yra neišskiriamos – kartu leidžia daug laiko, pramogauja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvusi grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė ir jos mažoji sesuo Gintarė iš pirmo žvilgsnio turi mažai panašumų. Tačiau merginos sutaria puikiai ir yra pasisakiusios, jog visuomet puikiai sutarė.

Panašu, kad dainininkė, grupės „Pinup Girls“ narė Simona Nainė su savo seserimi Ineta taip pat sutaria puikiai – prieš porą dienų socialiniame tinkle „Instagram“ dainininkė sveikino savo seserį gimimo dienos proga: „Sesyte, tu mano auksas, su gimtadieniu!”.

Nors iš Airijos kilusi atlikėja Erica Jennings visos savo šeimos dažnai kartu pamatyti ir negali, jai kompaniją dažnai palaiko tėvai ir vyresnės seserys – mokytoja Deirdre Jennings ir verslininkė Anne Jennings-Taučienė. Abi moterys gyvena ir dirba Lietuvoje, todėl gali palaikyti šiltus ir artimus ryšius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų