REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Egidijus Dragūnas (nuotr. BFL)

Rodos Egidijaus Dragūno gyvenime, nuotykių tikrai nestinga. Skandalais garsėjantis atlikėjas savo biografiją puošia iš tiesų ne vienu nusikaltimu. 

37

Rodos Egidijaus Dragūno gyvenime, nuotykių tikrai nestinga. Skandalais garsėjantis atlikėjas savo biografiją puošia iš tiesų ne vienu nusikaltimu. 

REKLAMA

Muzikos pasaulio garsenybės Egidijaus Dragūno nemalonumai tęsiasi ir toliau. Šeštadienio naktį jis ir vėl buvo pričiuptas policijos pareigūnų. Žvaigždė buvo pristatytas į policijos komisariatą už savo vidurinio piršto nevaldymą. 

Tačiau tai Selui tikrai ne pirmas susidūrimas su policijos pareigūnais akis į akį. Per savo muzikinę karjerą atlikėjas buvo įsivėlęs ne į vieną įvykį, kurį tikriausiai norėtų užmiršti. 

Prisiminkime, kad E. Dragūnas jau ne vieną kartą buvo sulaikytas už agresyvų elgesį, įvairius užpuolimus. Ne paslaptis, kad dažniausiai visiems įvykiams koją pakišdavo alkoholis. 

Dar 2015 metų birželį Selas viešai pareiškė atsisąkantis alkoholio. Deja, šis pažadas tęsėsi ne ilgai. Jau tų pačių metų lapkritį prieštaringai vertinamas atlikėjas nevengė sėsti už vairo išgėręs ir buvo pričiuptas pareigūnų. Tuomet E. Dragūnui buvo tikrai riesta, mat dainininkas į alkotesterį pripūtė 1,65 promilės, kas reiškė vidutinį girtumą. 

REKLAMA
REKLAMA

Nors už tokį elgesį vyras teisme atgailavo, deja, teisėjai jo nepasigailėjo ir atėmė vairuotojo pažymėjimą daugiau nei dvejiems metams. 

Tai buvo ne pirmas kartas, kuomet dainininkui teko atsisveikinti su savo vairuotojo pažymėjimu. Dar ankščiau jis buvo praradęs teisę vairuoti dėl greičio viršijimo.

REKLAMA

Žvelgiant į praeitį, matyti, kad E. Dragūno gyvenimas tikrai nebuvo rožėm klotas. Įvykiai su policijos pareigūnais dėl eismo pažeidimų, tai tik lašas jūroje, palyginti su kitais jo prasižengimais. 

Dainininkas ne kartą buvo baustas ir už nepadorių gestų rodymą, keiksmų laviną pareigūnams, įvairius įžeidinėjimus bei neblaivų elgesį. 

Egidijaus Dragūno vardas buvo dažnai minimas ir tuomet, kai kalba pasisukdavo apie muštynes. 2007 metais viešai buvo paskelbta apie dainininko konfliktą su verslininku Kęstučiu Verslovu, kuomet E. Dragūnas jam trenkė buteliu per galvą. Atlikėjas buteliu per galvą yra vožęs ir apsauginiui. 

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas savo rankų yra nesuvaldęs ir prieš moteris. Prieš daugiau nei tris metus, atlikėjas užsimojo kino teatro darbuotojai, kuri neva neįleido jo, kartu su sūnumi į filmą. 

Taip pat dainininkas turėjo skandalą ir su advokate Svetlana Pronina, kurio metu E. Dragūnas buvo kaltinamas paleidęs stiklinę į moterį. 

Matyti, kad visi įvykiai vyro gyvenime iš tiesų rimti. Tačiau atlikėjui tai nė motais. Jis ne vieną kartą buvo ignoravęs ir teismo posėdžius, kuriems neva neturėjo laiko, ar buvo blogos savijautos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų