REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 22 dieną Jonavos „Lietava“ susitikimu su čempionu Vilniaus „Žalgiriu“ pradės paskutinio – penkto – „SMScredit.lt A lygos“ rato kovas. Likusiuose penkiuose turuose lygos naujokai žada kovoti iki galo ir debiutinį sezoną užbaigti gražia nata.

Spalio 22 dieną Jonavos „Lietava“ susitikimu su čempionu Vilniaus „Žalgiriu“ pradės paskutinio – penkto – „SMScredit.lt A lygos“ rato kovas. Likusiuose penkiuose turuose lygos naujokai žada kovoti iki galo ir debiutinį sezoną užbaigti gražia nata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtą ratą „Lietava“ baigė skaudžiu pralaimėjimu 1:4 Kauno „Stumbrui“, kuris, Jonavos klubo kapitono pareigas iš traumuoto Lauryno Stonkaus perėmusio Dominyko Galkevičiaus teigimu, nuotaiką sugadino, tačiau komanda susikoncentravusi ir nori sezono finišą pasiekti kuo geresniais pasirodymais.

REKLAMA

„Niekam nebuvo malonu tokiu skirtumu pralaimėti pagrindiniam konkurentui dėl penktos vietos. Visą sezoną jie mums buvo neparankūs. Tačiau padarėme išvadas, aptarėme tarpusavyje padarytas klaidas, o čempionatas nesibaigė – reikia susikaupti kitoms rungtynėms. Pralaimėjimas nuotaiką išties sugadino, bet nieko baisaus neįvyko, tragedijos čia tikrai nematau – judame į priekį. Liko keli turai, todėl reikia kovoti iki galo. Mes tikrai dar neužbaigėme čempionato“, – sakė D. Galkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

O kovoti tikrai yra dėl ko. „Lietava“ (5 vieta, 29 taškai) šiuo metu dėl penktos vietos išsaugojimo kaunasi su vos dviem taškais atsiliekančiais „Stumbro“ futbolininkais. Tuo metu Vilniaus „Žalgiris“ (1 vieta, 66 taškai) kol kas tvirtai žengia dar vieno titulo link.

„Apie „Žalgirį“ nėra ką naujo pasakyti. Laukia vienas susitikimas, reikia maksimaliai susikaupti ir atiduoti visas jėgas, nes kitaip su tokia komanda nepasieksi teigiamo rezultato. Visi tai supranta ir žadame, kaip visada, kovoti, o laikas parodys, kaip bus. Tikrai nėra perdėto atsipalaidavimo. Tiesiog su „Stumbru“ nepasisekė, o dabar vėl ruošiamės kovai. Netikime, kad ir „Žalgiris“ bus atsipalaidavęs. Tokios komandos turi tikslus, jos irgi turi ką įrodyti. O kad esą niekam nieko per daug šios rungtynės nelemia – čia neprofesionalus požiūris. Mes žadame eiti ir dirbti savo darbą“, – prieš būsimas rungtynes kalbėjo „Lietavos“ saugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Lietava“ su Vilniaus klubu sezono pradžioje sužaidė lygiosiomis 2:2, paskui patyrė pralaimėjimus 0:1 ir 4:1, o paskutinėse rungtynėse Jonavoje Bahrudino Atajičiaus vedami vilniečiai antrame kėlinyje įmušė keturis įvarčius ir išsivežė dar vieną pergalę.

„Paskutinis susitikimas namuose mums nesusiklostė sėkmingai. Laikėmės pirmą kėlinį, o vėliau po pirmo praleisto įvarčio praradome discipliną, bandėme kažkur lėkti, palikome laisvus plotus gynyboje. O su „Žalgiriu“ negalima sau to leisti. Disciplinos praradimas, manau, buvo pagrindinė bėda. Mūsų klubui būtina žaisti disciplinuotai, nes kai taip žaidžiame, – visi turi su mumis pavargti, nėra niekam lengva“, – teigė vienas „Lietavos“ lyderių.

REKLAMA

Tai bus priešpaskutinės lygos debiutantų rungtynės namų stadione. Vėliau laukia išvykos į kitus miestus, o sezoną jonaviškiai baigs namuose susitikimu su Marijampolės „Sūduva“.

„Norime padėkoti savo gerbėjams už palaikymą stadione. Tikimės jo ir likusiuose turuose. Sezonas kol kas – teigiamas, teliko jį užbaigti gražia nata. Taip, kaip mes ne kartą darėme“, – kalbėjo D. Galkevičius.

Penktame rate žais tik šeši stipriausi „SMScredit.lt A lygos“ klubai, tarp kurių yra ir lygos debiutantai. Rungtynės su „Žalgiriu“ Jonavos miesto stadione prasidės 13 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų