REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Plaukų ir barzdos kirpimo mašinėlė „Panasonic“  ER-GC71: plačios galimybės ir paprastas naudojimas
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Kiekvieno vyro, besirūpinančio savo plaukais ir / ar barzda, neatsiejama gyvenimo dalimi yra plaukų ir barzdos kirpimo mašinėlė. Apžvelkime vieną iš jų – „Panasonic“ ER-GC71.

13

Kiekvieno vyro, besirūpinančio savo plaukais ir / ar barzda, neatsiejama gyvenimo dalimi yra plaukų ir barzdos kirpimo mašinėlė. Apžvelkime vieną iš jų – „Panasonic“ ER-GC71.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dizainas ir konstrukcija

Naudojimo patogumas priklauso nuo mašinėlės konstrukcijos. Šio modelio forma ir plaukų kirpimo aukščio keitimo ratukas pritaikyti, kad ją būtų patogu laikyti rankoje ir ja naudotis, visiškai nepriklausomai nuo to, ar esate dešiniarankis, ar kairiarankis. Modernus, šiuolaikiškas dizainas ir metalo imitacijos paviršius viršutinėje dalyje gaminiui suteikia solidumo. Apatinės mašinėlės dalies paviršius grublėtas, todėl ji neišslys, net jei laikysite šlapiomis rankomis.

REKLAMA

Ypatumai

„Panasonic“ gamina plaukų, barzdos kirpimo mašinėles ne tik buitiniam, bet ir profesionaliam naudojimui. Vieną iš profesionalams skirtų mašinėlių konstrukcinių sprendimų paveldėjo ir „Panasonic“ ER-GC71. Tai vadinamoji „X“ formos plaukų gaudyklė ant ašmenų. Kokią praktinę naudą ji suteikia? Ši gaudyklė užtikrina, kad tarp ašmenų esantys plaukai bus nukreipti link ašmenų ir nukirpti ženkliai tiksliau ir greičiau, palyginti su įprasta kirpimo mašinėle, neturinčia šios gaudyklės.

REKLAMA
REKLAMA

45 laipsnių nerūdijančio plieno ašmenų užgalandimas kartu su „X“ formos judančiais ašmenimis garantuoja tikslų, greitą kirpimą, nepriklausomai nuo plauko storio. Itin mažas – ik 0,6 mm– nejudančių ašmenų išsikišimas leis suformuoti bet kokią barzdos ar plaukų liniją.

„Panasonic“ ER-GC71 mašinėlės rinkinyje pridedami du antgaliai: 1–10 mm ir 10–20 mm kirpimo aukščiui (be antgalio bus galimas 0,5 mm aukštis). Naudodami papildomus antgalius drauge su 0,5 mm reguliavimo žingsniu galėsite pasirinkti net iš 38 padėčių ir įgyvendinti tiek tradicines, tiek originalias plaukų bei barzdos formavimo idėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kita

Mašinėle galima naudotis su laidu, o jei norite daugiau mobilumo – įkraukite akumuliatorių. Ši mašinėlė pritaikyta ir sausam, ir šlapiam kirpimui, o tai lemia labai lengvą ir paprastą jos priežiūrą – norėdami išplauti tiesiog pakiškite po tekančio vandens srove.

Kaip matome, dizainas, ergonomika, 38 galimos kirpimo aukščio padėtys, unikali nerūdijančio plieno peilių konstrukcija ir jų užgalandimas, galimybė kirpti ne tik sausu, bet ir šlapiuoju būdu, paprasta ir patogi priežiūra tenkins net ir labai įnoringo pirkėjo poreikius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų