REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Donatas Montvydas

„Esu dalyvavęs ne vienoje fotosesijoje. Bet... visos jos buvo inicijuotos mano komandos. Na, o šįkart viskas buvo kitaip. Aš pats to norėjau“, - patikino dainininkas Donatas Montvydas.

19

„Esu dalyvavęs ne vienoje fotosesijoje. Bet... visos jos buvo inicijuotos mano komandos. Na, o šįkart viskas buvo kitaip. Aš pats to norėjau“, - patikino dainininkas Donatas Montvydas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daug pozavimo prieš fotokamerą patirties turintis atlikėjas neslepia – jis niekada negalvoja apie tai, malonu jam ar ne tapti profesionalaus fotografo taikiniu. Kiekvienas toks projektas D. Montvydui yra tiesiog darbas, kurį būtina atlikti.

REKLAMA

„Kadangi šįkart pats pasirinkau, ką noriu atskleisti nuotraukose, emocijos buvo kiek kitokios“, - patikino dainininkas.

Pozuoti jam teko įvairiose vietose, o pastarąjį kartą – ir ant vieno iš Vilniaus daugiaaukščių stogo. Čia daug laiko ne tik muzikai, bet ir sportui skiriantis D. Montvydas dalyvavo specializuoto „Napapijri“ premium ženklo naujausios kolekcijos fotosesijoje.

„Šią kolekciją pastebėjau pats, nes su šeima daug laiko praleidžiami gamtoje, o tam reikalinga kokybiška ir patogi apranga. Tai, kad mano pasirinkimas geras, įsitikinau jau fotosesijoje, kurios dalis vyko ant vieno iš daugiaaukščių stogo. Per pusantros valandos visa komanda gerokai sušalo, o aš jaučiausi labai komfortiškai“, - patikino D. Montvydas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis įsitikinęs, jog liaudies išmintis, bylojanti apie tai, kad nebūna blogo oro, o tik netinkama apranga, yra neginčijama. Ypač tuomet, kai šalį sukausto dargana ar speigas.

Intensyviai koncertuojantis D. Montvydas sakė, jog jam labiausiai tenka saugotis peršalimo. Tam, kad galėtų koncertuoti ir mėgautis žiemos malonumais, jis atsakingai ruošiasi.

„Turime daugybę žiemai skirtų specializuotų laisvalaikio drabužių. Smagu, kai randi tokius, kurie yra ne tik kokybiški, bet ir stilingi“, - patikino D. Montvydas, su šypsena pridurdamas, kad viešojoje erdvėje pasirodyti su jo įvaizdžio neatitinkančia apranga būtų neatleistina klaida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas prisipažino pastaruosius penkerius metus tam skiriantis daug dėmesio. Su daugeliu Lietuvos dizainerių bendradarbiaujantis D. Montvydas neslėpė – jo spintoje itin gausi sceninių drabužių kolekcija.

„Jei anksčiau patogiausias man drabužis buvo treningai, tai dabar juos užsidedu tik sportuodamas. Muzikinė karjera tarsi įpareigojo atkreipti dėmesį į tuos dalykus, kurie neatrodė reikšmingi“, - sakė D. Montvydas.

Dabar drabužius jis vadina svarbia savo įvaizdžio dalimi. Net užsiimdamas mėgstamu vandens sportu, mankštindamasis treniruoklių ar gimnastikos salėje į savo aprangą D. Montvydas dėmesį būtinai atkreipia.

REKLAMA

„Turbūt nieko nenustebinsiu sakydamas, kad kokybė yra svarbiausia? Be abejonės, jei ją pavyksta suderinti su naujausiomis madų tendencijomis, tai apskritai yra idealu“, - patikino pašnekovas, pridurdamas, jog tai net šiais gausaus pasirinkimo laikais nėra lengva užduotis.

D.Montvydas patikino, leisti laiką aktyviai – reguliarus užsiėmimas. Jei bent tris dienas jis nesportuoja, ima jausti kaip mažėja kūno tonusas.

„Sportas man būtinas kaip mityba. Esu motyvuotas žmogus, todėl mano sąraše nėra tokių žodžių kaip „tingiu“ ar „nenoriu“. Galbūt tai yra priežastis, kodėl tiek į aktyvumą, tiek į fotosesijas reaguoju kaip į malonų darbą“, - sakė D. Montvydas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų