REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Pirma dienos pusė sėkminga bet kokiems reikalams tvarkyti. Vėliau galite apsirikti vertindami savo perspektyvas. Nekreipkite daug dėmesio į antrą dienos pusę gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus ar apkalbas apie mylimą žmogų. Vakare labiau pasisaugokite vagių, sukčių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pedantiškumas išgelbės nuo nelaimingų atsitikimų ir klaidų darbe. Pasistenkite būti nuoširdesni bendraudami su mylimu asmeniu, nustokite ieškoti trūkumų. Pasaugokite vaikus. Pirma dienos pusė palanki pasirašyti darbo sutartį.

REKLAMA

Dvyniai

Itin aktuali taps pasitikėjimo, bendradarbiavimo problema. Vis dėlto pirma dienos pusė palanki deryboms, susitarimams, tvarkyti teisinius reikalus.

Vėžys

Pirma dienos pusė palanki skolintis, imti kreditą, draustis. Antra labiau komplikuota, kai svarbu likti blaiviems ir tolerantiškiems, kitaip teks susitaikyti su nuostoliais.

Liūtas

Visapusiškai sėkminga pirma dienos pusė: bus gera proga pasikalbėti su darbdaviu. Vėliau galite nepajusti realios grėsmės, nebematyti savo klaidų. Vakarop problemų galite tikėtis dėl nesiskaitymo su užsienio partneriais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Pirma dienos pusė gera svarbiems veiklos reikalams tvarkyti, ypač jei tai darysite ne vieni: jums reikia sąjungininkų. Vėliau reikalai gali imti strigti, gali atsirasti rimtų kliūčių. Tik nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savo nuopelnų. Delskite, nepriimkite lemtingų sprendimų.

Svarstyklės

Pirmą dienos pusę galite sulaukti netikėtos sėkmės per draugus, tad tarkitės, klauskite jų nuomonės, prašykite pagalbos. Vėliau apgaulingas laikas, nebūkite patiklūs: nerizikuokite, net jei išgirsite itin perspektyvių pasiūlymų. Jei skolinsite pinigus, pirmiausia paklauskite savęs, ar tokią sumą galite padovanoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pirma dienos pusė tinkama konfidencialiems reikalams tvarkyti. Vėliau nepalankus metas. Jei blogai jaučiatės, būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą ir turtą.

Šaulys

Pirmą dienos pusę būsite lyderiai, pavyks nugalėti svarbioje kovoje. Vėliau pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi, savo reikalais. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją.

REKLAMA

Ožiaragis

Pirma dienos pusė tinkama svarbiam apsisprendimui dėl karjeros. Jums seksis labiau nei kitiems, tačiau net ir jums gali tekti susidurti su godžiais, neteisingais asmenimis, išgirsti keistų (dažnai neteisėtų) pretenzijų (labiau tikėtina, kad antrą dienos pusę). Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą ir turtą.

Vandenis

Pirma dienos pusė gera svarbiems susitikimams, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Vėliau įtemptas metas: mokėkite nereaguoti į provokacijas, nes pateksite į bėdą. Antra dienos pusė bloga tvarkyti piniginius, turto, verslo reikalus.

Žuvys

Pirma dienos pusė sėkminga ilgalaikiams susitarimams. Labiau įsiklausykite į nuojautas, nedarykite to, ko nesinori. Artimiesiems irgi neleiskite rizikuoti, jei kuo nors abejojate. Antrą dienos pusę nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Saugokite sveikatą ir turtą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų