REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Be vyriausiojo trenerio Vladimiro Čeburino kuriam laikui likusi Marijampolės „Sūduva“ iškovojo antrą pergalę iš eilės ir pakilo į trečią vietą.

Be vyriausiojo trenerio Vladimiro Čeburino kuriam laikui likusi Marijampolės „Sūduva“ iškovojo antrą pergalę iš eilės ir pakilo į trečią vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

27-ajame „SMScredit.lt A lygos“ ture marijampoliečiai 2:0 (0:0) nugalėjo dėl išlikimo kovojantį „Kauno Žalgirį“.

REKLAMA

Šeimininkų sudėtyje įvyko keletas pokyčių: centro gynyboje su Algiu Jankausku rungtyniavo Darių Isodą pakeitęs Povilas Leimonas, o vietoje Tomo Radzinevičiaus, praleidusio šį mačą, starto sudėtyje pirmą kartą pasirodė puolėjas Leonidas Akulininas.

Dvikova prasidėjo Andriaus Veličkos bandymu iš toli, privertusiu Ivaną Kardumą gaudyti nuo žemės atšokusį kamuolį. „Sūduva“ atakavo aštriau, tačiau realizuoti savo progų po varžovų klaidų nepavyko, o kartais ir fortūna atsukdavo nugarą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kauno Žalgirio“ gynėjas Marius Miškinis apsigynė nuo pavojingo L. Akulinino smūgio, netrukus, suklydus Deividui Mikelioniui, Algis Jankauskas efektingu bandymu galva iš arti nepataikė į tuščius vartus. Net du kartus marijampoliečiai sudrebino vartų konstrukciją: kartą įspūdingu tolimu šūviu į virpstą pataikė Vaidas Slavickas, o Pauliaus Janušauskas taip pat stipriai spirtas kamuolys pataikė į skersinį.

Svečiai atsakė pavojinga ataka, kurios metu aktyviai žaidęs Andrejus Liasiukas perdavė kamuolį link Roko Sikorsko. „Kauno Žalgirio“ beliko smūgiuoti į tuščius vartus, bet laiku suskubęs A. Jankauskas išgelbėjo komandą nuo įvarčio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kėlinio pabaigoje „Sūduvai“ vėl nepasisekė: po pakelto kampinio D. Mikelionis vėl neapdairiai paliko vartus, tačiau šalia vartų buvęs Tomas Bučma likvidavo pavojų.

Po pertraukos žaidimas aprimo – sirgaliai pirmą pavojingą išpuolį pamatė 65-ąją minutę. Po perdavimo į baudos aikštelę A. Liasiukas atitrūko nuo varžovo, bet laiku vartus palikęs I. Kardumas baltarusio smūgį atrėmė.

Netrukus gynyboje užmigę žalgiriečiai buvo nubausti. 67-ąją minutę po Andro Švrljugos perdavimo iš dešiniojo krašto į baudos aikštelę įsiveržęs Predragas Pavlovičius nepriekaištingai smūgiavo galva.

REKLAMA

Per likusį susitikimo laiką marijampoliečiai akivaizdžiai perėmė rungtynių kontrolę ir naudojosi varžovų paliktomis erdvėmis. 75-ąją minutę po keitimo aikštėje pasirodęs Eligijus Jankauskas prasiveržė arčiau vartų ir technišku smūgiu pergudravo vartininką.

Dar kartą varžovų vartus tolimais smūgiais atakavo L. Akulininas, sykį kontratakos metu į vartininką smūgiavo A. Švrljuga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų