REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje penktadienį ligoninėje mirė škotų boksininkas Mike'as Towellas, patyręs sunkią smegenų traumą kovos metu.

Didžiojoje Britanijoje penktadienį ligoninėje mirė škotų boksininkas Mike'as Towellas, patyręs sunkią smegenų traumą kovos metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį 25 metų M.Towellas neštuvais buvo išneštas iš ringo Glazge, kai pralaimėjo 5-ame raunde kovą su Dale'u Evansu.

REKLAMA

M.Towellas iki šių atkrintamųjų rungtynių dėl Britanijos čempiono titulo pusvidutinio svorio (iki 69 kg) kategorijoje buvo nenugalimas: savo sąskaitoje jis turėjo 11 pergalių ir vienas lygiąsias.

M.Towello gyvenimo partnerė Chloe Ross „su didžiu liūdesiu“ pranešė, kad boksininkas mirė penktadienį vakare, praėjus 12 valandų, kai buvo atjungti jo gyvybę palaikę aparatai.

Ch.Ross sakė, kad sportininkas prieš kovą kelias savaites skundėsi dėl migrenos, tačiau manė, kad tai vyko dėl streso.

REKLAMA
REKLAMA

„Su dideliu liūdesiu turiu pareikšti, kad mano erzinantis geriausias draugas ramiai mirė (penktadienio vakarą) 23 val. 2 min. (vietos, 1 val. 2 min. Lietuvos laiku)“, – Ch.Ross parašė savo feisbuko paskyroje.

„Michaelio smegenys paburko, į jas išsiliejo kraujas. Jis kelias savaites skundėsi dėl galvos skausmų, bet manėme, kad tai buvo migrena dėl streso prieš svarbią kovą“, – rašė ji.

„Tai buvo ilgiausia para mūsų gyvenime. Mūsų kūdikis prarado tėvelį. Bet jis labai didžiuosis tėčiu dėl to, ką jis pasiekė“, – pridūrė velionio partnerė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutines savo gyvenimo valandas M.Towellas praleido apsuptas savo šeimos narių.

„Kai buvo atjungti jo gyvybę palaikantys aparatai, jis išgyveno dar 12 valandų. Jis iki galo kovojo dvylikoje raundų dėl savo gyvybės ir mes juo didžiuojamės“, – pabrėžė Ch.Ross.

Kovos organizatoriai iš Šv.Andriejaus sporto klubo sakė, kad M.Towellas „visada liks mūsų širdyse“.

D.Evansas dar nepakomentavo savo oponento mirties, tačiau po to, kai jis buvo nugabentas į ligoninę, pavadino M.Towellą „tikru kovotoju“.

„Tai buvo tikrai įtraukianti kova; mes abu esame smūgiuotojai, ir labai liūdna, kad Mike'ui kova baigėsi ne itin gerai“, – sakė D.Evansas.

„Niekada netroškau, kad kuris nors mano oponentas būtų išneštas iš ringo. Kas iš viso to gali norėti? Tai buvo labai sunkus momentas jo šeimai ir aš juos užjaučiu“, – pridūrė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų