REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Agnė Jagelavičiūtė, Mantas Vokus (nuotr. Organizatorių)

Daugelis žmonių po įtemptų dienos darbų mėgsta atsipalaiduoti: vieni renkasi ramų poilsį namuose, kiti laiką leidžia gamoje, o tretiems – reikalingos su kultūra susijusios pramogos. Ne išimtis ir šalies įžymybės.

54

Daugelis žmonių po įtemptų dienos darbų mėgsta atsipalaiduoti: vieni renkasi ramų poilsį namuose, kiti laiką leidžia gamoje, o tretiems – reikalingos su kultūra susijusios pramogos. Ne išimtis ir šalies įžymybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu gana retai viešuose renginiuose sutinkama stilistė Agnė Jagelavičiūtė atskleidė, jog auginant vaiką, tenka atsisakyti ne vieno pakvietimo į vykstančius renginius.

REKLAMA

Ketvirtadienį vykusiame LRT Kultūros kanalo naujojo sezono pristatyme susirinko gausus būrys kultūrai neabejingų Lietuvos žvaigždžių. Iškilmingame vakare garsenybės atskleidė mėgstamiausius savo laisvalaikio užsiėmimus.

Prieš pusantrų metų sūnaus susilaukusi ir pastaruoju metu gana retai viešuose renginiuose sutinkama stilistė A. Jagelavičiūtė atskleidė, jog auginant vaiką, tenka atsisakyti ne vieno pakvietimo į vykstančius kultūrinius renginius.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš meluočiau, jeigu dabar sakyčiau, kad einu į kažkokius kultūrinius renginius. Aš turiu pusantrų metų sūnelį ir mano kultūra baigiasi kažkur ties juo. Tokia yra realybė, aš gana daug dirbu ir labai mažai „kultūrinuosi“, - prisipažino A. Jagelavičiūtė.

Žinoma stilistė atskleidė, jog norą atgaivinti santykį su kultūra ji vis dėlto jaučia, o didžiausia jos aistra – teatras: „Žinoma, išgyvenu tam labai didžiulį alkį. Visų pirma, operos teatro – mano tiesiausias kelias bus ten. Norėčiau po truputį grįžti į kultūrinį gyvenimą ir tai pirmiausia bus teatras. Nesvarbu, kad esu baigusi tapybą, mano didžioji silpnybė gyvenime yra teatras, o paskui visa kita.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsi operos solistė Nomeda Kazlaus taip pat teigė, kad per darbus laiko kultūriniams renginiams lieka labai mažai. Tačiau moteris prisipažino itin mėgstanti lankytis parodose: „Kadangi aš labai daug keliauju ir jau daug metų, tai man labai trūksta laiko eiti į kitus renginius.

Dažniausiai mano įvairiuose pasirodymuose ir renginiuose, kuriuose pasirodo ir nuostabūs mano kolegos atlikėjai. Bet iš tiesų labai dievinu parodas. Kiekviename pasaulio mieste stengiuosi pasižiūrėti tuo metu aktualią dailės parodą.“

N. Kazlaus kiekvienoje aplankytoje šalyje stengiasi nueiti ir į operos teatrą: „Jeigu dainuoju kažkokiame mieste filharmonijoje, tai yra privalu nueiti į operos teatrą – tai tarsi tradicija. Dažniausiai prie gerų operos teatrų būna ir labai geri restoranai. Kur visi atlikėjai susirenka po spektaklio ir socializuojasi. Labai norėčiau dažniau nueiti į filmus.“

REKLAMA

Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis kaip geriausią kultūrinį renginį juokdamasis įvardijo ramybę namuose: „Man tai geriausias kultūrinis renginys yra ramiai pabūti namuose. O šiaip, kadangi dabar esu meras, tai vaikštau į daug renginių. Labiausiai mėgstu stebėti krepšinio varžybas.“

Dizainerė Ramunė Piekautaitė su vyru verslininku Kęstučiu Verslovu teigė, jog laisvalaikiu renkasi įvairias kultūros šakas. „Einame į filmus, į koncertus, į spektaklius, jei pavyksta gauti bilietų“, - šypsodamasi vardijo R. Piekautaitė.

„Žinoma, ne viskas, kas su kultūra susiję yra vienodai įdomu, bet jei kažkur jau gaunam bilietus – iš karto nueiname“, - žmonai pridūrė K. Verslovas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų