REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Tornadas

Uraganiška žinia sujauks visą savaitgalį: horoskopas 12 zodiako ženklų

Spalio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

13

Spalio 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Netikėtas įvykis, susitikimas, pasiūlymas padidins jūsų galimybes. Tiesa, rytas gali būti įtemptas, nesklandus, tačiau po 11 val. viskas ims dėliotis taip, kaip jums reikia.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Naujos idėjos, nauji sumanymai – įsidėmėkite juos, tik neskubėkite įgyvendinti (atidėkite kitai savaitei). Verta užsiimti užvilkintais dalykiniais reikalais.

REKLAMA

Dvyniai

Būsite sumanūs, veiklūs, išradingi, reikalus sutvarkysite greitai, ypač jei pagelbės draugai. Palanku spręsti finansines problemas.

Vėžys

Skubius ar svarbius reikalus pasistenkite sutvarkyti iki pietų. Vėliau gana pasyvus metas, kai reikalai ima strigti ir įprastiems darbams tenka skirti daugiau laiko nei paprastai. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, ypač susijusius su pinigais.

Liūtas

Nors jausite moralinę persvarą, tiems, kurie vadovaujasi vien šalta logika, diena bus mažai naudinga. Šis laikas geras intuityviems asmenims: jiems verta pakovoti už save, savo interesus ir jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Puiku tvarkyti piniginius, turto reikalus – aiškinkitės nuostolių priežastis, ieškokite naujų galimybių užsidirbti. Tai naudos laikas: gauti pasiūlymai vertingi, tačiau tai pajusite ne iš karto.

Svarstyklės

Neblogas laikas įvairiems susitikimams, pažintims atnaujinti. Šiandien rasite reikalingą žodį, taiklų argumentą, tad jei teks ką nors įkalbinėti, tikrai pavyks.

Skorpionas

Rytas palankesnis aktyviai tvarkyti reikalus. Vėliau nereikėtų skubinti situacijos – labiau save pasaugokite, nepervarkite. Tinka spręsti šeiminio bendravimo problemas, taip pat tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien būsite populiarūs: jumis žavėsis aplinkiniai, sulauksite pritarimo ir pagalbos. Tinka aiškintis teisybę, tvarkyti teisinius reikalus. Palanki proga taikytis su priešais, mylimu žmogumi arba sutuoktiniu.

Ožiaragis

Užsiimkite sudėtingais, sunkiais darbais – neatidėkite rytdienai. Analizuokite ankstesnes klaidas, taisykite jas. Tinkamas laikas tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi ar organizmo stiprinimo kursą.

Vandenis

Jūsų pusėje bus visuomenė, jus palaikys sutuoktinis (jei buvote susipykę, šiandien nepraleiskite progos susitaikyti).

Žuvys

Gana įtemptas laikas, bet tik nesinervinkite, dažniau tarkitės, kalbėkitės su artimaisiais, savo pora apie nerimą keliančius dalykus, ir išeitis atsiras. Tad šiandien daugiau drąsos ir diplomatiškumo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų