REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
86
Elizavetą Adamenko, Valentinas Romanovas (nuotr. facebook.com)

55-erių naftos magnatas savo paauglei žmonai įteikė stulbinančią dovaną – naują „Bentley“ modelį.

86

55-erių naftos magnatas savo paauglei žmonai įteikė stulbinančią dovaną – naują „Bentley“ modelį.

REKLAMA

Valentinas Romanovas, rusų kompanijos „Lukoil“ skyriaus Singapūre vadovas, 18-metę manekenę Elizavetą Adamenko vedė šių metų birželio mėnesį.

Apie įspūdingą savo sutuoktinio staigmeną mergina paskelbė socialinėje erdvėje. Pasipuošusi akiniais nuo saulės, mergina rymo šalia „Bentley Continental GT V8“ automobilio. Vertinant rusiška valiuta, ši mašina turtuoliui atsiėjo net 10 milijonų rublių (715 590 eurų).

Elizavetos ir Valentino meilės romanas aptarinėjamas jau daugiau nei tris metus. Po to, kai jauna mergina paliko savo namus Sibire ir persikėlė gyventi su gerokai vyresniu vyru. Tuomet jai buvo vos 14. Tuo tarpu jos širdies draugui – apie 50.

Tiesa, seksualiai santykiauti su pilnamečiu Rusijoje ir Singapūre, kur pora šiuo metu gyvena, legalu tampa sulaukus 16 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jokie įstatymai ar gresiantis įkalinimas 50-mečio nesustabdė. Kartu apsigyvenę Singapūre, jiedu sulaukė Elizavetos pilnametystės ir susituokė.

REKLAMA

Dėl vestuvių nesigyrė

Deja, nuotraukomis iš tuoktuvių mergina su gerbėjais dalinosi vangiai. „Instagrame“ patalpinusi keletą kadrų, tuoj turėjo juos ištrinti, mat sulaukė nemažai niekinančių pamokslų.

Aplinkiniai linkę kaltinti merginą neva ši su vyresniu vyru laiką leidžianti tik dėl jo turtų. Tad socialinėje erdvėje liko tik sutuoktinių delnų, puoštų vestuviniais žiedais, nuotrauka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų