REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rizikingas penktadienis: horoskopas 12 zodiako ženklų

Rugsėjo 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jums netrūks darbštumo, apsukrumo. Būsite nusiteikę pasinaudoti visomis galimybėmis, kad tik pagerėtų finansinė situacija ir jūsų statusas. Tačiau daugiausiai jėgų išeikvosite nereikalingiems dalykams. Pamirškite senas ambicijas ir nuoskaudas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien gali tekti kažkur toliau vykti pramogų ar darbo reikalais, arba rūpintis atvykusiais iš kitur ar besiruošiančiais išvykti. Vakaras palankus pasimatymui, turiningam renginiui. Galite susižavėti įdomiu nepažįstamuoju.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien nusimato naudingas susitikimas, galbūt susijęs su darbu, verslu. Yra tikimybė, kad pavyks susitarti dėl būsimų perspektyvų. Vis dėlto per didelių vilčių nepuoselėkite, nes yra konkurentų. Daug ką lems jūsų patrauklumas.

Vėžys

Nusimato daug bendravimo, dėmesio, o gal ir meilės intriga. Jei privalote rimtai dirbti, pasistenkite, kad dėl pašalinių kontaktų ir reikalų nenukentėtų tiesioginės jūsų pareigos. Dėl neįvykdyto finansinio įsipareigojimo kai kas gali komplikuotis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Objektyviai įvertinkite savo galimybes. Jeigu sumanėte išvykti, kad pabėgtumėte nuo problemų, jos vis tiek seks iš paskos. Svečias iš toli jų taip pat tik pridėtų. Nežiopsokite už vairo. Nusimato slaptas pasimatymas.

Mergelė

Šiandien pravartu nuodugniai planuoti, įvertinti savo galimybes, lėšas. Tik nenubaidykite sėkmės skubėdami. Tegul situacija savaime subręsta. Gali nudžiuginti malonus dėmesys. Vakaras žada romantikos.

Svarstyklės

Asmenys, nestokojantys fantazijos bei iškalbos, gali mėginti sugundyti prekėmis, dovanomis. Pagalvokite, ar iš tiesų jums tai reikalinga. Vakare nusimato kažkas malonaus, gal net pikantiško.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Norėdami pademonstruoti, kaip gerai esate informuoti vienu ar kitu klausimu, galite nukrypti į ne savo reikalus ir prisidaryti rūpesčių. Vakaras turėtų būti nuotaikingas, romantiškas. Neatsisakykite mielos draugijos, įdomaus renginio.

Šaulys

Nors stengsitės būti pareigingi, reiklūs, ne visi tai palankiai įvertins. Galbūt sukelsite nereikalingą įtampą. Venkite kritikavimo, o ir patys neskubėkite įsižeisti dėl kiekvienos replikos. Jaukią užuovėją teiks šeima, namai, artimi žmonės.

Ožiaragis

Suksitės nesustodami, jei užsiimate reklamos, informavimo, mokymų, transporto, telekomunikacijų, komerciniais reikalais.

REKLAMA

Vandenis

Jei kils mintis keisti darbą ar automobilį, nepasiduokite impulsui. Aptarkite tai su kitais, susirinkite informaciją. Sulaukę kritikos dėl savo požiūrio ar elgesio, vietoj pykčio išreikškite padėką. Vakare galite tikėtis komplimentų, slaptų vilionių.

Žuvys

Gali kilti įtarimų dėl žmonių, su kuriais esate susaistyti tam tikrais ryšiais. Galbūt jums ims atrodyti, kad jie mėgina jums daryti nepriimtiną spaudimą. Tačiau širdį glostys besipildančios meilės viltys.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų