REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Nekaltybę parduoda kartu su drauge: mainais į savo kūną sieks studijuoti mediciną (nuotr. Twitter)

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti 20-metė rusė aukcione parduoda savo nekaltybę.

6

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti 20-metė rusė aukcione parduoda savo nekaltybę.

REKLAMA

Skelbimą su merginos, įvardintos kaip Ariana, duomenimis britų žiniasklaida pamatė viename iš eskorto paslaugas teikiančių puslapių. Pradinė aukciono kaina – 130500 svarų sterlingų (daugiau nei 151 tūkst. eurų).

Jaunoji rusė pripažįsta, kad jos tėvai nežino apie tokį jos uždarbiavimo būdą. 20-metė paaiškino, kad pinigai jai reikalingi mokslams. Ji atskleidė savo planus stoti į aukštąją mokyklą užsienyje. „Ariana“ teigia, kad bandė pasinaudoti kitais būdais užsidirbti reikalingų lėšų, tačiau nekaltybės pardavimas jai pasirodė pačių greičiausiu ir paprasčiausiu.

„Norėčiau išvykti į kitą šalį ir studijuoti mediciną. Tačiau mokslai universitete bus labai brangūs, kaip ir pragyvenimas, – cituojama mergina leidinyje „Metro“. – Aš manau, kad gyventi kitoje šalyje bus sunku. Todėl ir norėčiau finansines problemas išspręsti dabar, kad galėčiau koncentruotis tik į medicinos tyrimus.“

REKLAMA
REKLAMA

„Ariana“ nusprendė parduoti nekaltybę ne viena. Kartu su ja „dėl drąsos“, savo nekaltybę parduoti pasisiūlė ir jos draugė pavadinta Lolita. Net ir kainą nustatė tą pačią – 130500 svarų.

Pati Ariana pareiškė, kad save laiko nepriklausoma moterimi ir pažymi, jog nekaltybės pardavimas – jos asmeninis pasirinkimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų