REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Palanku tvarkyti draudimo, mokesčių reikalus, spręsti skolų problemas. Daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui.

Avinas Palanku tvarkyti draudimo, mokesčių reikalus, spręsti skolų problemas. Daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Naudinga diena spręsti darbe susikaupusias problemas. Tinkamas metas susitikimams su užsieniečiais, tvarkyti komandiruočių dokumentus. Galimos sėkmingos romantiškos pažintys.

REKLAMA

Dvyniai Gera diena atsakingam pokalbiui su vadovu ar įtakingu asmeniu, partneriais – siūlykite savo idėjas. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Vėžys Laukia staigmenos, pakeisiančios jūsų planus. Įprastiems dalykams, veiksmams skirkite daugiau laiko – galimos keistokos kliūtys. Darbe gresia nemalonumai dėl neatidumo, technikos gedimo.

Liūtas Nepersistenkite, ir taip viskas savaime kuo puikiausiai susiklostys. Gera diena dirbantiems kūrybinį darbą. Jei dirbate su dokumentais, dažniau tikrinkite, ką atlikote.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Esate dėmesio centre ir darote nemenką įtaką artimiems žmonėms, aplinkiniams. Bet ar iš tiesų esate teisūs, parodys šios dienos įvykiai. Verta tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla, darbo technika, transporto priemonėmis.

Svarstyklės Geras laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Verta kreiptis pagalbos, prašyti tarpininkauti. Palanku nusipirkti buitinės technikos.

Skorpionas Geras laikas skubiai tvarkyti reikalus. Palanku spręsti su skolomis, draudimu, mokesčiais, remontu susijusias problemas. Puiki diena tiek draugiškiems, tiek romantiškiems pasimatymams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Galvokite, ką ir kaip reikėtų taisyti, bet kol kas nieko nekeiskite. Mokėkite prisipažinti, kur esate kalti, ir nekaltinti, nesmerkti kitų.

Ožiaragis Sėkmingas laikas: nepraleiskite geros progos sutvarkyti sudėtingus reikalus. Palankūs meilės pasimatymai, romantiškos pažintys. Daugiau dėmesio skirkite savo vaikams.

Vandenis Viską spręskite gražiuoju, draugiškai. Darbe būsite išradingi – imkitės sudėtingų užduočių. Gali atsirasti žmonių, jus palaikančių ir galinčių padėti tvarkant reikalus. Jei iš kolegos gausite kvietimą į svečius, neatsisakykite.

Žuvys Gera proga ugdyti lankstumą – tai naudingų kompromisų metas. Dienos sėkmė priklausys nuo mokėjimo sutarti, ypač su antrąja puse bei draugais. Nepraleiskite progos taikytis (ypač su sutuoktiniu): dovanėlė, nedidelės vaišės jūsų uždavinį palengvins.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų