REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Rita (nuotr. tv3.lt)
16

 

Projektas „Fit Model Lietuva“ pritraukia įvairiausių skirtingų dalyvių. Šįkart pristatome dar tris merginas, kurios pasiryžę įvykdyti užsibrėžtus tikslus, kurie, verta pripažinti, nėra lengvi.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaulietė Eglė, šiuo metu gyvenanti sostinėje, teigia aktyviai leidžianti laisvalaikį: „Daug keliauju, mokausi norvegų kalbos, mėgstu skaityti.“

REKLAMA

28-rių mergina projekto metu užsibrėžė mažinti liemens apimtį, platinti nugaros raumenis ir padidinti sėdmenis.

Kita dalyvė Rita yra kilusi iš Šalčininkų ir labai tuo didžiuojasi. „Nors baigiau ekonomikos magistro studijas, jau 5-erius metus dirbu logistikos srityje. Nepažįstami žmonės dažnai mano, jog esu pasikėlusi, tačiau po pirmos susipažinimo dienos savo nuomonę pakeičia“, – apie save pasakoja 27-rių mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Rita pabrėžia, kad gyvenime mėgsta viską analizuoti, dėl to greitų sprendimų nepriima. „Gyvenime mėgstu viską analizuoti, todėl skubotų sprendimų nepriimu. Kas liečia sportą – tai vienas iš pagrindinių mano laisvalaikio praleidimo ir atsipalaidavimo būdų. Beje, galiu sudaryti rimtą konkurenciją stalo teniso mače“, – kalba dalyvė.

„Esu Akvilė, šiuo metu studijuoju VGTU transporto inžinerinę ekonomiką ir vadybą. Aktyviai dalyvauju universiteto veikloje, esu transporto inžinerijos fakulteto studentų atstovybės socialių ir akademinių reikalų koordinatorė“, – taip save pristato jauniausia projekto dalyvė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina pasakoja, kad daug metų savanoriauja „Caritas“ organizacijoje: „Esu maksimalistė, todėl iš gyvenimo stengiuosi paimti viską, nebijau iššūkių bei sunkumų, todėl nusprendžiau savo jėgas išbandyti ir šiame projekte.“

Projekto metu Akvilė stengsis padidinti keturgalvį, stiprinti tricepsą ir bicepsą, siaurinti liemenį ir mažinti riebalinį audinį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų