REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Summer Wilson (nuotr. stop kadras)

Melburno gyventoja Lisa Wilson stojo prieš supermamų teismą – savo nepilnametę dukterį išsiuntė pas chirurgus, kad šie jai paputlintų lūpas.

7

Melburno gyventoja Lisa Wilson stojo prieš supermamų teismą – savo nepilnametę dukterį išsiuntė pas chirurgus, kad šie jai paputlintų lūpas.

REKLAMA

Anot jos, dauguma kitų merginų turi kur kas gražesnes lūpas nei jos 17-metė dukra Summer. Tad mamai pasirodė, kad injekcija jai neprošal.

Motina ir dukra pasirodė SBS televizijos antradieninėje laidoje. Mergaitė patikino, kad šiam mamos pasiūlymui neprieštaravo. Mat žinojo, kad po procedūros savimi pasitikės labiau.

„Iš tiesų pati apie tai galvodavau jau nuo devynerių. Pastebėdavau, kad kitų merginų lūpos kur kas didesnės. Tuomet stovėdavau prieš veidrodį ir klausdavau savęs – kur manosios?“, – prieš televizijos kameras atviravo 17-metė.

Jos mama patikino, kad pradžioje stengėsi dukrą raminti, įtikinti, kad ir natūrali ji yra tobula. Tačiau vėliau Lisa kankinosi matydama, kaip jos dukra dėl to kompleksuoja.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš pradžių ją mėgindavau įtikinti – „Esi graži tokia, kokia esi. Neturi jokių trūkumų, esi nuostabi“. Na, žinote, visos mamos taip sako savo dukroms. Tačiau mačiau, kad dėl savo kompleksų ji išgyvena vis labiau ir labiau. Mes daug apie tai šnekėdavome, esame gana atviros viena kitai. Tad man tai parūpo lygiai tiek pat, kiek ir jai“, – atviravo moteris.

REKLAMA

Medikai nenorėjo priimti

Lisa pasakojo, kad tvirtai apsisprendus dėl procedūros, juodvi susidūrė su problema – sunku rasti kliniką, kuri sutiktų priimti pacientus iki 18 metų amžiaus.

„Tikrai nenorėjau tam priešintis, žinojau, kaip jai tai svarbu. Ypač dabar, kuomet ji dar turi paaugliškų kompleksų“, – pasakojimą tęsė mama.

Tuo tarpu Summer patikino, kad naujas jos įvaizdis nesukėlė jokių patyčių. Atvirkščiai, draugės jai pavydi. Mat dabar šis įvaizdis labai populiarus tokių žvaigždžių, kaip Kylie Jenner, dėka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų