REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Oksana Pikul-Jasaitienė (nuotr. facebook.com)

Grupės „Naujosios pupytės“ lyderė Oksana Pikul–Jasaitienė yra išmėginusi daugybę įvairiausių grožio procedūrų ir kosmetikos priemonių.

19

Grupės „Naujosios pupytės“ lyderė Oksana Pikul–Jasaitienė yra išmėginusi daugybę įvairiausių grožio procedūrų ir kosmetikos priemonių.

REKLAMA

„Nuolat domiuosi šios rinkos naujovėmis ir jas išmėginu stengdamasi atsirinkti tai, kas veikia efektyviausiai“, - patikino gražuolė, neabejojanti, jog savo oda reikia rūpintis nuolatos, o ne tuomet, kai pakeisti ką nors jau yra sudėtinga.

Paklausta apie keisčiausias išmėgintas kosmetikos priemones, ji sakė naudojusi ir tokias, kurios pagamintos iš elementų, apie kurios pasakoti gana sudėtinga bei kiek neejauku – pavyzdžiui, varliagyvių sekreto.

Oksanos Pikul – Jasaitienės šio rudens atradimas – ryžių kaukė, nanotechnologijų pagalba sukurtas serumas bei kremas ir Gua – Sha akmuo.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarajam gražuolė skyrė itin daug komplimentų. Kinų medicinoje naudojamas akmuo, anot jos, itin tinka veido masažui bei daugybei kitų kūno procedūrų.

REKLAMA

„Jausmas kai juo atliekamas masažas - nerealus! O ir tai, kad oda pailsėjusi, matosi iškart!“, - patikino pašnekovė.

Jai tai dabar itin aktualu, nes mažasis sūnelis reikalauja daug dėmesio ir laiko pasilepinti moteriškais malonumais lieka labai mažai. Oksana Pikul – Jasaitienė patikina – dabar kasdienės grožio procedūros užtrunka vos nuo kelių iki dvidešimties minučių. Todėl jai tin svarbu pasirinkti tikrai efektyvias kosmetikos priemones, kurias naudojant tikrai pasiektum pageidaujamo efekto.

„Ką išeidama iš namų būtinai įsidedu į rankinę? Na dabar tai tikrai ne tušas ar pudra… Kur nors susiruošusi būtinai pasitikrinu, ar pasiėmiau soskę! Tai man dabar svarbiausia!“, - su šypsena apie tai, kad sūnelio poreikiai dabar aktualesni nei tobula išvaizda kalbėjo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Oksana Pikul – Jasaitienė pasakojo sekanti ne tik Lietuvos grožio rinkos naujoves. Po pasaulį su vyru krepšininku Simu Jasaičiu nemažai keliaujanti gražuolė turi galimybę tiek sužinoti, tiek išmėginti karščiausius šios sferos išradimus. Šįkart ji atkreipė dėmesį į kosmetiką, mokslininkų sukurtą vadovaujantis biotechnologiniu Neodermyl sprendimu.

„Svarbu išskirtinę, kokybišką kosmetiką turėti ir namuose, nes vien apsilankymų grožio salonuose nepakanka. Turbūt nereikia net sakyti, kad odai nepakanka atsakingos priežiūros tik kartą per mėnesį“, - sakė grupės „Naujosios puputės“ lyderė.

Paauglystėje Oksanos odai reikėjo daug dėmesio. Kaip palaikyti jos švarą, pirmiausia pamokė mama. Kreminę pudrą, kurią tuo metu laikė tikru spuogelius maskuojančiu stebuklu, išmėgino kartu su klasiokėmis. Vartydamos žurnalus jaunos merginos mokėsi kaip pasidaryti makiažą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Klaidas pamatydavau tik nuotraukose. Tai man leido suprasti, kad vien bandymų keliu nieko greitai nepasieksiu, todėl makiažo paslapčių ėjau mokytis“, - sakė pašnekovė.

Oksana Pikul – Jasaitienė tvirtino visuomet prisimenanti, jog rūpintis reikia ne tik veido oda, bet ir kaklu bei iškirpte. Ji įsitikinusi – brandi moteris, norinti patobulinti savo išvaizdą, gali kreiptis į plastikos chirurgus, tačiau pakoreguoti kaklo odą jiems yra labai sudėtinga.

„Būtent šios sritys ir yra tarsi mūsų pasas, išduodantis tikrąjį amžių“, - sakė Oksana Pikul – Jasaitienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų