REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Aurelija Beliakaitė (nuotr. asm. archyvo)

Savo vardo mados namus Vilniaus centre įkūrusi vestuvinių suknelų dizainerė Aurelija Beliakaitė – viena talentingiausių ir perspektyviausių jaunųjų mados kūrėjų.

8

Savo vardo mados namus Vilniaus centre įkūrusi vestuvinių suknelų dizainerė Aurelija Beliakaitė – viena talentingiausių ir perspektyviausių jaunųjų mados kūrėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažnai įžymias šalies moteris puošianti dizainerė teigia, jog šiuo metu įtemptai ruošiasi lapkritį pasirodysiančiai naujai drabužių kolekcijai. Pasak A. Beliakaitės, kurti ją paskatina stiprios ir savimi pasitikinčios moterys sugebančios kontroliuoti savo šeimos likimą. „Pirmąją vestuvinę suknelę sukūriau būdama dar mokykloje. Ji buvo padaryta iš čekių. Pūsta su ilgiausiu šleifu“, - apie pirmuosius bandymus pasakojo A. Beliakaitė.

REKLAMA

Dabar didžiausias dizainerės įkvėpimas – skirtingi klienčių charakteriai. „Šiandieną kuriu įkvėpta skirtingų moterų charakterių, nes kiekviena moteris yra stipri, tik ne kiekviena tai žino. Todėl tos moterys man yra kaip įkvėpimas, kyla noras išlaisvinti jų stiprybę“, - sako dizainerė.

Nors A. Beliakaitės kūryba yra labai įvairi, ji teigia kai kurių įprastų vestuvinių suknelių madų atsisakanti: „Sniego baltumo spalvos neatitinka mano kūrybinių vizijų. Kalbant apie stilistiką – nepalaikau visiškos romantikos.“

REKLAMA
REKLAMA

Verslininke savęs drabužių kūrėja nevadina – jai priimtinesnis kūrėjos statusas. Mergina pasakojo, jog šiuo metu į pabaigą eina pasiruošimo naujos kolekcijos pristatymui darbai.

„Nesu verslininkė, esu kūrėja, o kaip sekasi verslas reikėtų klausti ne manęs. Sezonas buvo įtemptas ir darbingas, šiuo metu jau pabaigiama ruošti ateinančių metų kolekcija, kuri pasirodys lapkritį‘, - teigė A. Beliakaitė.

Žinomoms šalies moterims neretai drabužius kurianti dizainerė tikino, jog klienčių pagal žinomumą neskirsto – visos jai vienodai svarbios: „Žinomos moterys dažniausiai turi didesnę įtaką visuomenėje, tačiau tai nekeičia mano darbo principo ar tikėjimo. Neskirstau žmonių pagal žinomumą ar atpažįstamumą, nes tikiu, kad mano kurtas sukneles gali dėvėti moteris, norinti išreikšti stipriąsias savo charakterio savybes.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vestuvių sukneles moterims kurianti A. Beliakaitė mano, jog moterys savo žavesiu turi didelę įtaką vyrams ir šeimos gerbūviui.

„Santuokoje svarbiausia yra harmonija ir ryšys tarp visos šeimos narių, o visa tai jungianti grandis – moteris. Ji apjungia visus jausmus, todėl nuo moters priklauso visos šeimos laimė. Nes tik moteris turi šią stiprią galią kontroliuoti vyrą, įkvėpti ir užburti laimei. Moteris yra visagalė, todėl ji kontroliuoja šeimos likimą“, - mintimis dalijosi mergina.

Prieš kelerius metus skausmingas skyrybas išgyvenusi A. Beliakaitė šiuo metu džiaugiasi naujai užgimusiais jausmais, tačiau pati tekėti kol kas neskuba. Kalbėdama apie savo pačios svajonių vestuves dizainerė išliko lakoniška, tačiau tikino, jog labiausiai norėtų jaukumo.

„Tai turėtų būti jauki šventė ten, kur šviesus rytojus“, - šypsodamasi sakė A. Beliakaitė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų