REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netikėtas sprendimas sujauks viską: horoskopas 12 zodiako ženklų

Rugsėjo 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Lemtingų atsitiktinumų diena, jie naudinga linkme pakreips net ir keblią situaciją, tad nenusiminkite, jei susidursite su tam tikrais nesklandumais: šiandien viskas baigsis gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pripažinimo metas: jūsų mintys, idėjos bus išgirstos. Palanku plėsti savo veiklą, susitikti su partneriais, pasirašyti sandorius. Būsite išradingi ir kūrybingi – galite sugalvoti naudingų dalykų, sudominti rėmėjus, rasti investuotojų.

REKLAMA

Dvyniai

Labai svarbus metas, kai galite sulaukti aukšto įvertinimo, kai pavyks laimėti svarbių dalykų. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su vadovu, įtakingais valdininkais, rėmėjais: siūlykite savo projektus, siekite to, kas jums priklauso. Tinkamas laikas priimti svarbius sprendimus dėl karjeros.

Vėžys

Ieškokite jus suprantančių asmenų. Tai sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikiama linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas, ypač jei šiuo klausimu yra nesutarimų su partneriais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Atsipalaiduokite, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Įsiklausykite į nuojautas, į jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius: galite suprasti kai ką labai svarbaus. Puiki diena konfidencialiems susitikimams.

Mergelė

Būkite ryžtingi, tačiau jei vis dėlto nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu – savaime kils reikalingas sprendimas. Puiki diena ir svarbiam pokalbiui su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Svarstyklės

Siekite įtvirtinti profesinius laimėjimus, taip pat labiau apsaugoti sukauptą turtą. Palanku ką nors nupirkti vaikams, teikti dovanas mylimam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Smagus laikas: malonu bendrauti, sekasi veikti. Nepaprasti susitikimai, geros naujienos, vertingi patarimai bei pasiūlymai – įsidėmėkite, neatsisakykite, ypač jei išgirsite antrą dienos pusę.

Šaulys

Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti. Palanku ką nors vertingo nupirkti namams, nepamirškite ir apie dovaną sutuoktiniui. Vakaras itin palankus meilės pasimatymams.

Ožiaragis

Spręskite sudėtingas dalykines problemas, taisykite senas klaidas. Sėkmė netikėtai vėl aplanko. Būsite veiklūs, kūrybingi, tik labiau susikaupkite, nesiblaškykite. Jei stinga įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite pažinti, įvertinti iš naujo ir rasite aibę įdomių, anksčiau nepastebėtų dalykų.

REKLAMA

Vandenis

Puikus metas, spręstinos atsakingos dalykinės problemos: dabar rasite optimalią išeitį. Geras laikas ne tik veiklai reorganizuoti, planams koreguoti, bet ir darbo vietai sutvarkyti. Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą ir įkvėpti naujiems sumanymams.

Žuvys

Jūsų autoritetas bei populiarumas, taip pat partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Geras laikas deryboms, svarbiems susitarimams. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų