REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Teksaso valstijos Hjustono mieste pirmadienio rytą per šaudymą parduotuvių rajone sužeisti devyni žmonės, vieno būklė kritiška, pranešė pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

 

Šaulys, kurį pareigūnai pašovė, vėliau mirė, nurodoma Hjustono policijos tviterio paskyroje; pažymima, kad kitų įtariamųjų nėra.

REKLAMA

Pranešama, kad jis buvo teisininkas, turėjęs problemų su savo teisės paslaugų firma.

Pirmieji pranešimai apie šaudymą buvo gauti apie 6 val. 30 min., sakė policijos viršininkė Martha Montalvo (Marta Montalvo) per spaudos konferenciją.

Pasak jos, kai pareigūnai atvyko, įtariamasis ėmė į juos šaudyti. Tada policininkai pašovė tą vyrą, kuris vėliau mirė.

Įvykio vietoje rasta daug ginklų, sakė M.Montalvo. Išminuotojai, specialiu robotu, tikrina automobilį „Porsche“, kuris, manoma, priklausęs šauliui.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Hjustono ugniagesių atstovo Richardo Manno (Ričardo Mano), sužeidimai yra įvairaus sunkumo; vieni turi šautinių žaizdų, kitus sužeidė išdužusio stiklo šukės.

Liudininkai pasakojo, kad šaulys iš vietos netoli gyvenamųjų namų grupės ėmė šaudyti į pro šalį važiuojančius automobilius.

„Šūviai aidėjo beveik be perstojo. Keturi, penki, šeši vienoje serijoje“,– sakė Hjustono televizijos stoties KTRK operatorius Jaime Zamora (Džeimas Zamora). Iš viso, anot jo, buvo nuo 30 iki 50 šūvių. Per televiziją rodyti kulkų suvarpyti automobiliai, išdužę jų langai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

M.Montalvo nurodė, kad iš devynių sužeistųjų vieno būklė yra kritinė, dar vieno – sunki, trims žmonėms ligoninėje suteikta pagalba ir jie išleisti namo

Meras SylvesterisTurneris (Silvesteris Terneris), esantis Kuboje verslo reikalais, sakė KTRK televizijai, kad minėtas šaulys buvo „įpykęs“ teisininkas.

„Matyt jis buvo arba atleistas, arba turėjo nesutarimų su jį įdarbinusia teisės firma“, – spėjo jis.

„Tyrimas tebevyksta. Dar per anksti... Norime įsitikinti, kad nėra kito ginkluoto asmens. Tikriname kiekvieną kampą, galiu jus užtikrinti“, – kalbėjo S.Turneris televizijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų