REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
113
Donatas Montvydas (nuotr. Vida Press)

Ruošdamasis savo koncertiniam turui „TOP 3“ Donatas Montvydas ryžosi gyvybei pavojingam nuotykiui.

113

Ruošdamasis savo koncertiniam turui „TOP 3“ Donatas Montvydas ryžosi gyvybei pavojingam nuotykiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Panoręs išbandyti kaskadininkų triuką su ugnimi, populiarus dainininkas prieš filmavimo kameras staiga pavirto gyvu fakelu.

REKLAMA

„Man visuomet imponavo kaskadininkų darbas. Todėl ir į turą „TOP 3“ pasikvietėme Tomą Ereminą ir jo kompaniją, kurie dirba su pasaulinėmis kino pramonės žvaigždėmis ir žino tikrai kietų triukų, – sakė D. Montvydas. – Sutarėme, kad turo koncertuose pakartosime mano eurovizinės dainos „I‘ve been waiting for this night“ triuką su batutu, ko dar nė karto po konkurso nedariau. Bet man norėjosi ir daugiau veiksmo: norėjau skraidyti, degti...“

REKLAMA
REKLAMA

Visi įsivaizduotų, kad degantis žmogus scenoje – tai žvaigždę dubliuojantis kaskadininkas, tačiau ne šiuo atveju: D. Montvydas nusprendė asmeniškai priimti ugnį į save.

„Šiandien aš gyvas pasidegsiu“, – tokia žinutė artimiesiems, ko gero, būtų pakirtusi kojas. Bet Donatas jautėsi iššūkiui pasiruošęs. Prieš tai jis kelias dienas kalbėjosi su kaskadininkais ir įsiminė, ką turės daryti kiekvieną sekundės dalį, vos pajus ugnį, plintančią per nugarą.

Lemtingą rytą jis atrodė visiškai užtikrintas, studijoje apsirengė karščiui atsparų kostiumą, buvo išteptas apsauginiais kremais, juokavo ir kalbino aplinkinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po akimirkos D. Montvydas užsiliepsnojo atvira liepsna, ir kol visi mirtinoje tyloje sekė, kas bus, Donatas žvelgė tiesiai į filmavimo kamerą, kalbėjo, pokštavo, kvietė kaskadininką apsikabinti.

Tačiau vėliau atlikėjas pasakojo, kad tos akimirkos buvo ypač aštrios. „Ramiai gali išbūti apie 10 sekundžių. Vėliau, net ir dėvėdamas visas apsaugas, imi aiškiai jausti ugnį ir juokai baigiasi, prasideda skausmas“, – patikino Donatas, kurį finale kaskadininkai užgęsino putomis.

„Labai gerbiu jų darbą, kuris reikalauja idealaus pasiruošimo, kruopštumo, atidumo menkiausioms detalėms, didelio ryžto, drąsos. Kaip sako T. Ereminas, baimę taip pat reikia jausti, kitaip tu taptum pavojingu kitiems“, – pasakojo D. Montvydas.

Dainininkas savo ruožtu įspėja, kad tokio triuko jokiu būdu negalima kartoti namuose. „Bet visa tai ir dar daugiau mes parodysime mano turo koncertuose. Ten tikrai netruks įspūdžių ir adrenalino“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų