REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išbandymų savaitė prasidėjo: horoskopas 12 zodiako ženklų

Rugsėjo 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Dalykiniai, praktiniai rūpesčiai neišeis jums iš galvos. Palanku spręsti problemas, susijusias su darbo kolektyvu, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Verta užsiimti ir sveikatos bei grožio profilaktika.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien labai svarbūs bus ryšiai su kitais žmonėmis. Nauji pažįstami gali pateikti svarbių pasiūlymų arba pasitarnauti kaip tarpininkai. Vakare ypatingo dėmesio sulauksite iš antrosios pusės, giminaičio ar gerbėjo.

REKLAMA

Dvyniai

Norėsis gyventi prašmatniau, patirti malonumų. Jeigu tai pagal jūsų galimybes, kodėl gi ne. Rimtai pasistengę galite atgauti skolą, išsireikalauti uždirbtus, pažadėtus pinigus ar dėl jų susiderėti, sudaryti dalykinį susitarimą.

Vėžys

Tikriausiai bendrausite su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais. Regis, jums pavyks padidinti savo įtaką. Bet kuriuo atveju tai, ko sieksite, turėtų būti perspektyvu ateityje. Neblogai klostysis su mokslu, kultūra susiję reikalai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien pravartu būti reikliems ir apsišarvuoti kantrybe. Turbūt teks reikalauti, kad būtų vykdomi susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan. Gali pavykti gana konkrečiai susitarti. Įmanomas rimtas dalykinis pasiūlymas.

Mergelė

Šiandien sugebėsite rasti kompromisą, susitarti dėl svarbių jums dalykų. Kils noras užkariauti susižavėjimo objektą arba išsiveržti į lyderio pozicijas kolektyve, grupėje. Tiktų tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo.

Svarstyklės

Šiandien neblogai turėtų sektis su kūryba, labdara, psichologija, medicina, socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali atsirasti asmuo, nusiteikęs padėti jums kapstytis iš keblios padėties. Galima nauda iš nelegalaus sandorio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien su pasitikėjimu savimi ir jausdami partnerišką palaikymą sieksite materialinės bei dvasinės gerovės. Galbūt mėginsite pradėti kažkokį projektą. Gali pasisekti žaidime, konkurse. Vilios meilė, pramogos.

Šaulys

Šiandien verta pasistengti, kad užsitikrintumėte stabilumą, pasirūpintumėte vaikų ateitimi. Yra vilties, kad pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, pinigais, uždarbiu, verslu. Galbūt nusipirksite planuotą prekę.

Ožiaragis

Diena turėtų būti sėkminga. Palanku sudaryti sutartis, tvarkyti su ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais, transportu, pervežimais susijusius reikalus. Padaugės sutarimo su kolegomis, aplinkiniais, išgirsite gerų naujienų.

REKLAMA

Vandenis

Daugiau dėmesio būsite linkę skirti vaikams, artimiesiems ir tai labai sustiprins santykius. Kursite ateities planus, o tuo tarpu kasdieniniai rūpesčiai, rutina niekur nesitrauks. Tačiau ir neslėgs, ypač šiandien. Galbūt gausite svarbią žinią.

Žuvys

Šiandien itin aktualūs bus su meile, kūryba, vaikais susiję reikalai. Regis, viskas kryps į norimą pusę. Jeigu dalyvausite šou renginyje, žaidime, galite laimėti prizą, sulaukti pripažinimo, aplodismentų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų