REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policininkai Vilniuje sulaikė dviračio vagį, nukentėjusiajam dar tik rašant pareiškimą apie vagystę.

Policininkai Vilniuje sulaikė dviračio vagį, nukentėjusiajam dar tik rašant pareiškimą apie vagystę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė policija, kriminalistai, vykdydami organizuotą policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardymo, sulaiko ir kitus nusikaltimus viešosiose vietose darančius asmenis. Antradienį apie 14 val. 30 min. neuniformuoti pareigūnai Naujininkuose, Dzūkų gatvėje, pastebėjo, kad vyras tempia dviratį.

REKLAMA

Šis vyras sukėlė pareigūnų įtarimą, todėl buvo nutarta jį patikrinti. Pareigūnai neapsiriko – jau po kelių minučių bendravimo tapo aišku, kad dviratis ką tik pavogtas. Sulaikytas 33 metų vilnietis su savimi turėjo ir dvejas žirkles metalui kirpti. Jis prisipažino pavogęs dviratį prie Užupyje esančios parduotuvės.

Pareigūnai greitai išsiaiškino, kad sulaikytasis turi susitikti su savo bendrininku, kuris į sutartą vietą, prie buvusio taksi parko, iš nusikaltimo padarymo vietos atvažiuos viešuoju transportu.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus Dzūkų gatvėje pareigūnai sulaikė ir kitą 35-erių metų įtariamąjį. Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, nuvykę į dviračio vagystės vietą, sutiko ten kolegas jau priimančius pareiškimą iš nukentėjusiojo.

Pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šie asmenys padarė ir daugiau panašių nusikaltimų kituose sostinės rajonuose. Piliečius, nukentėjusius nuo šių asmenų ar turinčius duomenų apie jų nusikalstamą veiką, pareigūnai prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonu (8 5) 271 6053.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų