REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Gražiausių plaukų savininkių konkursas „Miss Palette Lietuva“

Šiandien pačioje Vilniaus širdyje buvo surengtas gražiausių plaukų savininkių konkursas „Miss Palette Lietuva“. Jau antrą kartą rengiamas projektas sukvietė 73 ilgakases lietuvaites, tačiau į finalą pateko tik 9 dalyvės.

50

Šiandien pačioje Vilniaus širdyje buvo surengtas gražiausių plaukų savininkių konkursas „Miss Palette Lietuva“. Jau antrą kartą rengiamas projektas sukvietė 73 ilgakases lietuvaites, tačiau į finalą pateko tik 9 dalyvės.

REKLAMA

Projekte dalyvaujančioms merginoms teko galimybė „pasimatuoti“ modelio profesiją ir pažvelgti į grožio industriją iš arčiau. O nugalėtoja taps „Schwarzkopf“ reklaminiu veidu bei galės džiaugtis gražiausių plaukų savininkės Lietuvoje titulu.

Merginų pasirodymus vertino ir patarimų negailėjo iš mados pasaulio atstovų suburta konkurso komisija – modelis ir tinklaraštininkė, „Miss Visata 2013“ dalyvė Simona Burbaitė, plaukų stilistas Martynas Garnys bei profesionalus fotografas Vilmantas Žilinskas.

Jau ne vienerius metus mados pasaulyje besisukanti S. Burbaitė atskleidžia, kad grožio samprata dabar yra gerokai pasikeitusi.

REKLAMA
REKLAMA

„Ne vieną dešimtmetį atrodė, jog pagrindinis dalykas šiame versle yra išvaizda: graži veido oda, plaukai, kūno sudėjimas. Tai aktualu ir šiandien, tačiau džiugu, kad dabar į modelį žiūrima ne tik kaip į objektą, bet ir į tai, kokia mergina yra kaip asmenybė – vertinamas jos komunikabilumas, charizma, mokėjimas pateikti save“, – pasakojo S. Burbaitė.

REKLAMA

Lietuvos ir užsienio fotografams pozuojanti S. Burbaitė atskleidžia, kad pačiai ne kartą teko išgirsti griežtą „ne“ ir susigyventi su tuo, jog nėra tinkama vienam ar kitam darbui.

„Tokie momentai, kai supranti, jog tave vertina tik pagal kūno centimetrus, ypač sunkūs psichologiškai. Tą akimirką norisi viską mesti, tačiau vėliau supranti, jog grožis – labai subjektyvus dalykas ir negali sau leisti pasiduoti jei kartą nepasisekė“, – sakė modelis.

Kalbėdama apie mados pasaulio užkulisius, S. Burbaitė atskleidžia, jog žiūrovai mato tik gražiąją jo pusę, o visa tai lydi varginantis pasiruošimas, repeticijos, įdėtas sunkus modelių bei dizainerių darbas.

REKLAMA
REKLAMA

„Šio konkurso dalyvėms norėčiau palinkėti kantrybės, aštraus proto, nes jei nežinosi, ko sieki, galima lengvai pasimesti. Visgi didžiausia dalimi galutinis rezultatas priklauso nuo to, kiek pati mergina yra užsispyrusi ir įdeda pastangų“, – prieš finalą teigė S. Burbaitė.

Visą vasarą „Facebook“ vartotojai „Schwarzkopf Lietuva“ paskyroje galėjo balsuoti už gražiausių plaukų savininkę. Iš 73 pretendenčių bendru publikos ir komisijos sprendimu išrinktos devynios dalyvės, kurios pateko į pusfinalį ir turėjo progą sudalyvauti profesionalioje fotosesijoje, o jų įvaizdžiu rūpinosi patyrusių visažistų, stilistų bei kirpėjų komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai „patinka“ balsų surinkusios nuotraukos savininkė taps prekės ženklo „Palette“ veidu. Taip pat bus apdovanotos dar dvi merginos – „Miss Publika“ ir pelniusi daugiausiai komisijos narių simpatijų.

„Miss Publika“ juosta šį vakarą pasipuošė Daimona Kriščiūnaitė, „Miss Komisija“ tapo Ramutė Kavaliauskaitė. Pagrindinis prizas ir gražiausios plaukų savininkės vardas atiteko Jurgitai Erslovienei. Jauna moteris jau nuo pirmos akimirkos jautėsi kaip nugalėtoja. Raudonos spalvos plaukais pasipuošusi dalyvė užtikrintai išplėšė pergalę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų